Event Rental

Evenementen organisatie met audiovisuele ondersteuning

Als u weleens bij de organisatie van evenementen betrokken bent (geweest), dan weet u het… bij evenementen organisatie komt veel kijken. Heel veel. Aan alles moet gedacht worden, niets mag worden vergeten en niet zelden is er sprake van een behoorlijke tijdsdruk. Bij alles wat er op u afkomt, is het belangrijk dat u veel aandacht besteed aan beeld en geluid. De bezoekers van uw evenement willen immers alles wat er gebeurt kunnen zien en horen.

Zowel creatieve als technische specialisten voor het creëren van een onvergetelijke beleving

Voor dit soort situaties is Event Rental voor u de perfecte partner. Gespecialiseerd in het organiseren, faciliteren en/of ondersteunen van zowel kleine als grote zakelijke evenementen en bijeenkomsten, weet Event Rental wat er bij evenementen organisatie komt kijken. Met zowel creatieve als technische specialisten staan wij voor u klaar om samen met u voor uw gasten een onvergetelijke beleving te creëren.

Van beeld en geluid tot webcasting en cameraregistratie

Daarbij hebben wij veel ervaring op het gebied van de verhuur van beeld en geluid (verhuur van beamers, LCD schermen, Line Arrays etc.). Maar ook als het gaat om de verhuur van licht, cameraregistratie, webcasting en allerlei randapparatuur, waarmee u uw evenementen organisatie op een indrukwekkende manier inhoud geeft, kunt u met een gerust hart op de kennis, ervaring en het enthousiaste van de BIS|Econocom medewerkers vertrouwen..

Van techniek tot decoratie en catering

Op basis van onze jarenlange ervaring met talloze, sterk uiteenopende evenementen (grote locatie of kleine locatie, veel of weinig bezoekers, een dag(deel) of meerdere dagen, enkele producten of super hightech AV ondersteuning) begeleiden en adviseren wij u bij de keuzes die u moet maken voor de perfecte audiovisuele invulling van uw evenement. Maar ook wat betreft de aankleding zoals decoratie, podium en catering neemt Event Rental al het werk van u over.

Gratis advies van onze Event Rental experts

Wilt u ook een succesvol evenement organiseren waar uw bezoekers het nog lang over zullen hebben? Schakel Event Rental in voor de audiovisuele invulling van uw evenement of congres. En meer…

Laat u gratis adviseren door onze experts. Vul het contactformulier rechts in of bel BIS|Econocom 0180 - 486 777

Meer over Event Rental

Gratis advies over Event Rental? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat