Auditorium & Collegezaal

Een auditorium of collegezaal inrichten om overtuigend te presenteren

Wil je voor een grote groep mensen krachtig en overtuigend presenteren? Dan is een auditorium of een collegezaal onmisbaar. De inrichting hiervan vraagt om speciale aandacht.

In auditoria en collegezalen moet een groot aantal mensen de presentatie goed kunnen zien én horen. Een kristalhelder audiosysteem en professionele beeldweergave zijn de basis. Maar ook een verhoging, stijlvolle katheder en mooie en functionele (toneel)verlichting geven de spreker het podium wat hij of zij verdient.

Audio: akoestiekmeting, simulatie en advies

Om zeker te weten dat voor iedereen in het publiek het geluid, zowel spraak als muziek, van hoog niveau en goed verstaanbaar is besteden we hier veel aandacht aan. Om te voorkomen dat het geluid gaat weerkaatsen tegen vloer en plafond of akoestisch terugkoppelt via de microfoon, doen we vooraf een uitgebreide geluidsaudit en testen wij in een gesimuleerde omgeving de geadviseerde oplossing. Zo staan we achteraf niet voor verrassingen.

Altijd scherp zicht

Voor het weergeven van je presentatie in een auditorium of collegezaal is, door de afmetingen, vaak een specifieke projectie- of videowall oplossing nodig. We kijken samen naar de mogelijkheden, het budget en de omgevingsfactoren om tot de juiste oplossing te komen. Daarbij houden we ook rekening met onderhoudskosten, energieverbruik en levensduur. Zo heb je niet alleen inzichtelijk wat de investering nu is maar ook in de toekomst. Zie je op tegen deze investering? Met AV-as-a-Service betaal je alleen een vast bedrag per maand voor gebruik.

Apparatuur aansturen kinderlijk eenvoudig

Het gebruik van apparatuur in je auditorium moet kinderlijk eenvoudig zijn. Met een centraal bedieningssysteem stuur je alle apparatuur vanachter je lessenaar aan. Aparte afstandsbedieningen zijn niet nodig; met één controlpanel bedien je alles en wissel je met één druk op de knop van bron.

Gratis advies over de inrichting van je auditorium of collegezaal

Wil je ook indrukwekkende presentaties geven in een auditorium of collegezaal? Bel voor persoonlijk advies 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen snel contact met je op voor een eerste vrijblijvende brainstorm.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.