Referenties

Interieur en techniek komen samen bij Andritz Gouda

ANDRITZ Gouda BV produceert en levert machines voor de verwerking van voedingsmiddelen, chemische producten en afvalstoffen. Voor het kantoor in Gouda dienden de vergaderruimtes geüpgraded te worden naar een toekomstbestendige inrichting. Als wereldwijde producent moeten medewerkers natuurlijk zonder gedoe een (online) meeting kunnen starten en presenteren voor grotere groepen. Ook goede presentatiemiddelen in het restaurant zijn een vereiste voor een professionele uitstraling naar medewerkers en bezoekers.

Luxueuze sfeer en goede akoestiek

De bestaande vergaderruimte, die in het verleden was ingericht met een van onze VisionWalls, was ondertussen flink verouderd. Zowel de audiovisuele apparatuur als het meubilair hebben een make-over gekregen, waardoor ze weer voldoen aan de huidige esthetische en functionele standaard. Om de ruimte een warme en luxe uitstraling te geven is er gekozen voor een houten tafel in combinatie met de lattenwand. Tussen de latten is vilt verwerkt wat ten goede komt van de akoestiek in de ruimte, erg belangrijk bij zowel fysieke als videovergaderingen.

Voor het voeren van videogesprekken is een all-in-one videobar met 4K resolutie in combinatie met een 65 inch 4K display geïnstalleerd. Deelnemers kunnen draadloos hun beeld delen met de vergaderapparatuur in de ruimte en met gesprekspartners via video voor maximale efficiëntie en betrokkenheid.

Efficiënt vergaderen en trainen

In de ruime trainings-/vergaderruimte is het belangrijk dat iedereen goed zichtbaar en verstaanbaar is in een videomeeting, maar ook goed zicht heeft op het display. Onze specialisten hebben daarom een 98 inch 4K monitor in combinatie met een PTZ camera geadviseerd. Deze camera is de beste in zijn klasse om iedereen zo goed mogelijk in beeld te krijgen en past zijn beeld automatisch aan wanneer er mensen aanschuiven of weggaan. Twee 360 graden microfoons zorgen voor optimale verstaanbaarheid en de deelnemers kunnen draadloos presenteren op het 98 inch display, zodat informatie voor iedereen goed te zien is.

De ruimte is van alle gemakken voorzien door het speciaal ontworpen multifunctionele meubel, waarin aan de voorzijde audiovisuele apparatuur en aan de achterzijde een pantry is gerealiseerd. Het zorgt enerzijds voor een afscheiding en maakt het anderzijds één geheel. Het meubel is zo ontworpen dat alle randapparatuur netjes is ingebouwd en onderdeel wordt van het interieur.Professioneel presenteren in bedrijfsrestaurant

In het restaurant is een professionele presentatie-oplossing geïnstalleerd. Om een goede beeldweergave te garanderen ondanks het vele daglicht van buiten is er gekozen voor een projector met hoge lichtopbrengst. Het beeld wordt geprojecteerd op een elektrisch inbouw projectiescherm, dat gespannen wordt door middel van staalkabels voor stabiliteit en optimale beeldkwaliteit. Met twee draadloze microfoons en zes speakers wordt heldere spraak- en presentatiegeluid gewaarborgd.

To be continued…

Midden in de fabriek van Andritz wordt een Experience gerealiseerd. De twee Meeting Rooms die hierin worden vormgegeven bieden een unieke kijk in de fabriek. Onze interieur architect heeft voor deze vergaderruimtes, net als voor de ruimtes hierboven, een bijzonder ontwerp gemaakt die aansluit bij de identiteit en filosofie van Andritz. Aan deze Experience wordt momenteel nog hard gewerkt. Blijf ons volgen als je benieuwd bent naar het resultaat!

Wij kunnen dit ook voor jou

Wil jij ook werken in een pand waarin omgeving én apparatuur optimaal zijn afgestemd om iedere gebruiker maximaal te ondersteunen?

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte