Narrowcasting

Optimaliseer je kernactiviteiten met narrowcasting

Het delen van informatie is binnen iedere organisatie van cruciaal belang. Vaak zijn informatiesystemen onmisbaar in het primaire proces. Denk aan roosterinformatiesystemen op scholen, planningsystemen in productiefaciliteiten en wayfinding in grote locaties zoals vliegvelden of congresgebouwen. Juist voor zulke toepassingen – dus daar waar het voor de voortgang van de kernactiviteiten noodzakelijk is, dat de juiste informatie, op het juiste moment terecht komt bij de juiste personen – biedt narrowcasting via ons digital signage platform uitkomst.

BIS|Econocom biedt een effectieve digital signage (narrowcasting) oplossing waarmee je een (commerciële) boodschap visueel en doelgericht aan je publiek aanbiedt. Je boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast aan plaats, doelgroep en/of tijd. Dat maakt je flexibel en zorgt ervoor dat je altijd actuele informatie kunt aanbieden.

Eén platform voor de optimalisatie van je interne en externe communicatie

Vanaf een willekeurige locatie bepaal je welke informatie je laat zien aan welke doelgroep, op welk tijdstip én op welke plaats. Narrowcasting biedt iedere branche een grote hoeveelheid mogelijkheden; van ziekenhuis tot onderwijs en van bankgebouw tot conferentieruimtes. Voor zowel communicatie naar klanten en partners als naar personeel heeft narrowcasting zich bewezen als modern en effectief communicatiemiddel om nieuwe generaties en een groot publiek aan te spreken.

Balans tussen software, hardware én aantrekkelijke content

Onze oplossing heeft een goede balans tussen veelzijdige software, stijlvolle displays én aantrekkelijke content. Met onze gebruiksvriendelijke software (CMS) kan content heel eenvoudig en snel aangepast worden. Het is de ideale manier om een publiek snel en efficiënt te informeren, entertainen en enthousiasmeren.

De voordelen van narrowcasting:

  • Modern en dynamisch communicatiemiddel
  • Laagdrempelige manier van informatie delen
  • Meer betrokkenheid van je publiek
  • Content in eigen beheer
  • Wijzigingen worden real time weergegeven
  • Informatie uit databases automatisch ingeladen
  • Narrowcasting workflow ingericht op basis van jouw wensen
  • Direct meetbare resultaten

Sparren met onze specialisten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van ons narrowcasting platform? Een vrijblijvend advies op maat? Met een expert sparren over de trends en ontwikkelingen?

Neem contact op via een van de mogelijkheden rechts of bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 .

Meer over Narrowcasting

Gratis advies? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Solution Architect bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte