Over ons

Jouw partner in de digitale transformatie

De digitale transformatie gaat razendsnel; en Audiovisuele & IT technologie speelt hierin een cruciale rol. Veel organisaties zijn op zoek naar hóe al die technologische mogelijkheden hen kunnen helpen om hun ambities te realiseren en wendbaar in te spelen op actuele thema’s en dynamische marktontwikkelingen. Welke technologie is er om samenwerken te bevorderen, besluitvorming te versnellen, nieuwe business modellen te ontwikkelen? Hoe kunnen we het beste informeren? Inspireren? Mensen en organisaties aan ons binden?

Technologie brengt mensen samen

Wij weten precies hoe organisaties kunnen profiteren van de krachtige mogelijkheden van video collaboration, unified communications en andere audiovisuele & IT oplossingen. Onze technologie brengt mensen samen, ongeacht waar ze zijn en hoe laat het is. Wij zetten onze kennis en services in om competenties, kennis, en persoonlijke vaardigheden binnen organisaties te mobiliseren, om te profiteren van de kracht van samen. Wij helpen ook jouw organisatie graag de volgende stap te zetten in de digitale transformatie!

. Download onze corporate brochure

Innovation Centers

Alle BIS|Econocom vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar je in de dagelijkse praktijk kunt zien en ervaren wat wij bedoelen met ruimte-inrichting en complete AV & IT oplossingen. Een bezoek geeft een duidelijk beeld van de veelzijdige mogelijkheden die wij in huis hebben. Complete ruimtes en AV & IT oplossingen waarbij beeld, licht, geluid en IT-infrastructuur volledig op elkaar én op behoeften van de gebruiker zijn afgestemd.

Geen tijd voor een bezoek aan ons kantoor in Barendrecht? Supergaaf is dat je zelf virtueel door ons hoofdkantoor in Barendrecht kunt wandelen via www.bis.nl/wave.

Kijk rond en Verbaas je

Certificering en Brancheverenigingen

BIS|Econocom Nederland is een ISO 9001, ISO 14001 én ISO27001 gecertificeerde organisatie. Daarnaast is BIS|Econocom VCA** gecertificeerd en zijn wij Certified Microsoft, Cisco, Polycom, StarLeaf, AMX, Crestron, Extron en Siemon Partner. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsborging, proactief milieubeleid, professionele procedures en processen, die streng worden gecontroleerd door diverse normerende instanties. Lees hier meer over onze certificeringen en andere inspanningen om verantwoord, veilig en duurzaam te ondernemen.

Configureer je eigen Office Space in 3D

Met onze Office Space Configurator stel jij in enkele minuten jouw eigen meeting space, public space of work space samen. Inclusief alle AV & IT apparatuur, meubilair en verlichting naar wens. Prachtig in 3D gevisualiseerd met de juiste audiovisuele, collaboratie- en kantoorinrichting oplossingen! Jouw configuratie is voorzien van een indicatieve prijs per maand, zo weet je gelijk waar je aan toe bent!

configureer direct

Blijf op de hoogte

Wij hebben regelmatig nieuws over allerlei ontwikkelingen; nieuwe technologieën en concepten, marktontwikkelingen, trends, themadagen, workshops én speciale aanbiedingen. Wij houden je graag op de hoogte via onze social media kanalen en onze e-mail nieuwsbrief.

Volg ons op:

Share on facebook Share on linkedin Share on yutube

Meld je hieronder aan voor de E-news. Je ontvangt meestal één en hooguit twee e-mails per maand van BIS|Econocom. Uiteraard kun je je op ieder gewenst moment weer afmelden.

Meld mij aan


Meer over ons

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Inspirerend AV Trendrapport 2024; download hem nu!

Inspirerend AV Trendrapport 2024; download hem nu!

Hybride Helden Festival: 1 oktober 2024 - Mis het niet!

Hybride Helden Festival: 1 oktober 2024 - Mis het niet!

Event Rental innoveert met nieuwe audiovisuele oplossingen

Event Rental innoveert met nieuwe audiovisuele oplossingen

nieuws