Over ons

Wij creëren een optimaal ingerichte werkomgeving

BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en efficiënt, visueel en interactief kunnen samenwerken. Dit doen wij door de inrichting, de audiovisuele & IT faciliteiten en het gebruik optimaal op elkaar af te stemmen.

Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere branche. Wij mogen voor hen duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.

Download onze corporate brochure

Acht kerncompetenties voor complete ontzorging

Onze acht kerncompetenties omvatten de volledige waardeketen van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud én beheer van smart buildings, audiovisuele ruimtes en audiovisuele & IT infrastructuren. Van consultancy en interieurontwerp tot project management en installatie. En van programmering en engineering tot preventief onderhoud en gebruikerstrainingen.

De keuze om onze kennis, kunde en activiteiten in acht kerncompetenties onder te brengen, resulteert in positieve synergie-effecten, de realisatie van de beste oplossingen en het aanbod van alle AV & IT disciplines onder één dak. De kerncompetenties van BIS|Econocom zijn:

Services: IT, Audiovisueel en Creative

De services van BIS|Econocom omvat het gehele traject van ruimte-inrichting en de realisatie en integratie; inclusief trainingen, preventief en correctief onderhoud. Daarnaast heeft BIS|Econocom een repair center en een customer service & support afdeling, die ook via video, chat en remote (op afstand) service verleent.

Verder levert BIS|Econocom integraal systeembeheer en hosting services. Onze specialisten verzorgen graag de productie van uw digital signage content, presentaties, instructievideo’s en bedrijfsfilms.

Ons complete servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies, maar ook extra zekerheid en professionele ondersteuning.

AV-as-a-Service

Econocom take over BIS|Econocom

BIS|Econocom biedt de mogelijkheid om alle oplossingen en diensten as-a-service af te nemen. Dit houdt in dat je niet meer vooraf investeert, maar alleen nog maar betaalt voor gebruik. Van bezit naar gebruik, met alle (budgettaire) voordelen van dien. Zo kun je je organisatie met technologische innovatie laten groeien, zonder dat dat ten koste gaat van liquide middelen.

Certificering en Brancheverenigingen

BIS|Econocom Nederland is een ISO 9001 én ISO 14001 gecertificeerde organisatie. Daarnaast is BIS|Econocom VCA** gecertificeerd en zijn wij Certified Microsoft, Cisco, Polycom, StarLeaf, AMX, Crestron, Extron en Siemon Partner. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsborging, proactief milieubeleid, professionele procedures en processen, die streng worden gecontroleerd door diverse normerende instanties.

certificeringen BIS|Econocom

PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance

BIS|Econocom is ook lid van de PSNI Global Alliance. Op verzoek van de PSNI Global Alliance vertegenwoordigt BIS|Econocom deze alliantie in zowel Nederland als België. PSNI is een serieus en alom gerespecteerd netwerk van professionele AV & IT bedrijven, die in hun thuismarkt stuk-voor-stuk boven het maaiveld uitsteken vanwege hun kwaliteit, kennis en toegevoegde waarde, niet in het minst door de breedte en inhoud van hun portfolio oplossingen en services.

Door binnen het netwerk met gerenommeerde partners samen te werken én kennis te delen, kunnen wij onze internationale klanten nog beter ondersteunen. Lees op deze pagina meer over de toetreding van BIS|Econocom tot de PSNI Global Alliance op onze nieuwspagina.

BIS|Econocom & het milieu

Duurzaam ondernemen staat bij BIS|Econocom hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal. Duurzaamheid raakt steeds verder geïntegreerd in zowel onze bedrijfsvoering, groeistrategie als dagelijkse activiteiten. De ISO 14001 certificering van BIS|Econocom NL is hier een bevestiging van.

Innovation Centers

Alle BIS|Econocom vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar bezoekers kunnen zien en ervaren wat wij bedoelen met ruimte-inrichting en complete AV & IT oplossingen. Een bezoek geeft een duidelijk beeld van de veelzijdige mogelijkheden, die wij in huis hebben. Complete ruimtes en AV & IT oplossingen waarbij beeld, licht, geluid en IT-infrastructuur volledig op elkaar én op behoeften vanuit de markt zijn afgestemd.

BIS|Econocom vestigingen

BIS|Econocom is strategisch gevestigd bij belangrijke economische centra in Nederland en België. Maak een afspraak met een van onze specialisten, zij staan klaar om vragen te beantwoorden en na te gaan welke mogelijkheden er zijn om aan de wensen van je organisatie te voldoen.

Dochter Econocom

BIS|Econocom is 100% eigendom van Econocom. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering. Beide organisaties versterken elkaar. Econocom financiert de digitale transformatie binnen organisaties van iedere grootte en in elke branche, BIS|Econocom heeft de technologische kennis en het ecosysteem om deze transformatie op audiovisueel & IT gebied te realiseren.

Bel het hoofdkantoor: 0180 - 486 777 .

Meer over ons

Gratis advies over Over ons? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Veilig terug met Social Safety Signage

Veilig terug met Social Safety Signage

Goed de zomer in: forse korting op de Samsung FLiP 2 in onze webshop

Goed de zomer in: forse korting op de Samsung FLiP 2 in onze webshop

Draadloze Barco kwaliteit nog dichter bij dankzij aantrekkelijke trade-in

Draadloze Barco kwaliteit nog dichter bij dankzij aantrekkelijke trade-in

nieuws