Over ons

Wij creëren een optimaal ingerichte werkomgeving

BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en efficiënt, visueel en interactief kunnen samenwerken. Dit doen wij door de inrichting, de audiovisuele & IT faciliteiten en het gebruik optimaal op elkaar af te stemmen.

Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere branche. Wij mogen voor hen duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.

Download onze corporate brochure

Acht kerncompetenties voor complete ontzorging

Onze acht kerncompetenties omvatten de volledige waardeketen van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud én beheer van smart buildings, audiovisuele ruimtes en audiovisuele & IT infrastructuren. Van consultancy en interieurontwerp tot project management en installatie. En van programmering en engineering tot preventief onderhoud en gebruikerstrainingen.

De keuze om onze kennis, kunde en activiteiten in acht kerncompetenties onder te brengen, resulteert in positieve synergie-effecten, de realisatie van de beste oplossingen en het aanbod van alle AV & IT disciplines onder één dak. De kerncompetenties van BIS|Econocom zijn:

Services: IT, Audiovisueel en Creative

De services van BIS|Econocom omvat het gehele traject van ruimte-inrichting en de realisatie en integratie; inclusief trainingen, preventief en correctief onderhoud. Daarnaast heeft BIS|Econocom een repair center en een customer service & support afdeling, die ook via video, chat en remote (op afstand) service verleent.

Verder levert BIS|Econocom integraal systeembeheer en hosting services. Onze specialisten verzorgen graag de productie van uw digital signage content, presentaties, instructievideo’s en bedrijfsfilms.

Ons complete servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies, maar ook extra zekerheid en professionele ondersteuning.

AV-as-a-Service

Econocom take over BIS|Econocom

BIS|Econocom biedt de mogelijkheid om alle oplossingen en diensten as-a-service af te nemen. Dit houdt in dat je niet meer vooraf investeert, maar alleen nog maar betaalt voor gebruik. Van bezit naar gebruik, met alle (budgettaire) voordelen van dien. Zo kun je je organisatie met technologische innovatie laten groeien, zonder dat dat ten koste gaat van liquide middelen.

Bel het hoofdkantoor: 0180 - 486 777 .

Meer over ons

Gratis advies over Over ons? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Verplichte Algemene ledenvergadering (ALV)? Doe het online!

Verplichte Algemene ledenvergadering (ALV)? Doe het online!

Logitech Room Solution; All-in-one MS Teams meeting room

Logitech Room Solution; All-in-one MS Teams meeting room

Krachtige mogelijkheden van Webex die je nog niet kende (+ video)

Krachtige mogelijkheden van Webex die je nog niet kende (+ video)

nieuws