Outdoor LED

Outdoor LED Wall: indrukwekkende buitencommunicatie

Een Outdoor LED Wall is de oplossing voor dynamische communicatie met jouw doelgroepen in de buitenlucht. Van gevelreclame tot digitale abriposters en billboards. Of het nu langs de snelweg is of op een campus van een universiteit. Met een outdoor LED wall is jouw doelgroep overal bereikbaar.

Altijd actueel

Met een Outdoor LED Wall is jouw communicatie altijd actueel. Vanaf je eigen pc of het internet kan de gewenste content op ieder moment naar de locatie gestuurd worden die jij wilt. Dit in tegenstelling tot traditionele posters en canvasdoeken, waarbij het vervangen van de boodschap veel meer tijd én geld kost.

In wind en weer. Jouw boodschap altijd zichtbaar

Outdoor LED Walls zijn bestand tegen extreem hoge én lage tempraturen en andere weersinvloeden zoals regen, hagel en sneeuw. De enorm hoge lichtopbrengst zorgt ervoor dat ook fel zonlicht de zichtbaarheid niet beïnvloed. Slimme sensoren stemmen de lichtopbrengst automatisch af op de omgeving. Is het bewolkt of de zon onder? Dan wordt het beeld automatisch minder fel zodat het nog steeds prettig blijft om naar te kijken. Wat de omstandigheden ook zijn. Jouw boodschap komt altijd over.

Spectaculaire vormen en afmetingen

Een Outdoor LED Wall bestaat uit allemaal kleinere led panelen die met elkaar verbonden zijn. Dat zorgt ervoor dat ieder formaat en elke denkbare vorm mogelijk is. Een Outdoor LED Display is daarmee perfect af te stemmen op de locatie, wat de wow factor en de communicatiekracht versterkt. Wisselend of gecombineerd kan zowel tekst als bewegend beeld weergegeven worden. Wij helpen je graag met indrukwekkend content design.

Wil je ook jouw doelgroep op straat bereiken? We denken graag met je mee!
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Ronald Visser

Ronald Visser is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte