Outdoor LED

Outdoor LED: indrukwekkende buitencommunicatie

Met Outdoor LED biedt BIS|Econocom dynamische oplossingen voor outdoor communicatie en zijn wij een betrouwbare partner voor de inzet van informatiedragers met LED technologie. De oplossingen van Outdoor LED stellen opdrachtgevers – die kunnen variëren van universiteit tot chemiereus en van gemeente tot ziekenhuis – in staat aansprekend en digitaal te communiceren met doelgroepen in de open lucht als stadscentra en langs drukke snelwegen.

Het grootste voordeel van LED displays en LED walls ten opzichte van traditionele posters of canvasdoeken is het feit dat de boodschap vanaf een centraal punt naar het scherm verstuurd kan worden. Hoge drukkosten en personeelskosten om de posters te verwisselen zijn hiermee voortaan verleden tijd.

Daarnaast wint u in grote mate aan kwaliteit, zichtbaarheid en flexibiliteit. Het is namelijk mogelijk binnen een mum van tijd de content aan te passen, gewoon eenvoudig vanachter uw pc. Zonder aanlooptijd en aanloopkosten voegt u een advertentie toe, brengt u een wijziging aan of verwijdert u één van de advertenties. Uiteraard zijn de LED Displays bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en temperaturen.

Geschikt voor veel soorten content

U kunt iedere willekeurige vorm van informatie aansprekend communiceren. Denk aan professionele en aantrekkelijke presentaties, advertenties, video’s, afbeeldingen etc. U laat informatie over uiteenlopende onderwerpen zien op de juiste plaats en op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Door wisselende teksten en bewegende beelden, trekken LED walls en LED displays veel aandacht. Wij maken de content graag voor u. Lees meer over Narrowcasting content op onze speciale pagina.

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden en voordelen met Outdoor LED? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies over Outdoor LED? Vraag het een expert:

Ronald Visser

Ronald Visser is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat