Creative Services

Wij zorgen ervoor dat je gezien wordt

Een professioneel verzorgde presentatie, een schitterend gemonteerde bedrijfsvideo of een perfect geïllustreerde instructiefilm zorgen absoluut voor impact. Uw boodschap komt over bij je publiek en je kunt er zeker van zijn dat deze bij hen blijft hangen.

Partner voor de ontwikkeling en productie van creatieve uitingen

Wil je tijdens je seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst ├ęcht goed voor de dag komen? Dan zorgen we graag de ontwikkeling en productie van jouw multimedia presentatie(s). Van dynamische PowerPoints tot video en (2D en 3D) animaties. Altijd in de (huisstijl van jouw organisatie en afgestemd op de doelgroep en sfeer van het event. Uiteraard zorgen we ook voor de regie en eventuele special effects om het wow effect verder te versterken.

Digital Signage content

Ons creatieve team maakt niet alleen uitingen voor je event. Ook de hele vormgeving van je digital signage content verzorgen we graag voor je. Van templates waarmee je heel eenvoudig zelf de content actueel houdt tot abonnementen waarbij je nergens omkijken naar hebt.

Zorg dat je boodschap over komt bij je publiek

Kortom: Met onze Creative Services zet je de boodschap visueel kracht bij. Een dynamische presentatie, een indrukwekkende bedrijfsfilm of een tot de verbeelding sprekende animatie zorgen absoluut voor impact. Je boodschap wordt gezien, begrepen en blijft hangen.

Meer over Creative Services

Gratis advies? Vraag het een expert:

Sven Hoek

Sven Hoek is Creative Director bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°

Referenties

KLM
KLM

Realisatie van oplossingen voor efficient samenwerken, vergaderen en presenteren

lees meer
meer referenties