Presentaties

Maak onderscheid met dynamische multimedia presentaties

Wil je tijdens je seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst ├ęcht goed voor de dag komen? Wij zorgen ervoor met de ontwikkeling en productie van jouw multimedia presentaties. In overleg kiezen we voor de juiste vorm. Van PowerPoint en Prezi presentaties tot motion design, animaties, twitterfonteinen en 3D-visualisatie. Kortom: alles wat je wilt laten zien, kunnen wij voor je realiseren. Origineel, indrukwekken en optomaal afgestemd op de audiovisuele installaties voor maximale impact. Uiteraard alles in de (hijs)stijl die je wenst.

Multimedia presentatie groot weergegeven

Natuurlijk kunnen wij de live weergave van de multimedia presentatie tijdens de bijeenkomst voor je verzorgen (bijv. via projectie, LCD/LED schermen of videowall). Dankzij onze mogelijkheden voor (meer)camera registratie is het verder mogelijk om de weergave van je presentatie te mixen met beelden uit de zaal, zodat er een dynamisch en indrukwekkend geheel ontstaat. Daarnaast kan BIS|Econocom een videoverslag van je bijeenkomst maken. Door alles op te nemen, biedt je je publiek de gelegenheid om op een rustig moment de relevante momenten her te beleven, waardoor je het effect van je bijeenkomst versterkt.

Gratis advies of offerte op maat?

Wil je meer informatie over het laten maken van een multimedia presentatie? Onze adviseurs gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Ga terug naar Creative Services

Gratis advies? Vraag het een expert:

Sven Hoek

Sven Hoek is Creative Director bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Referenties

KLM
KLM

Realisatie van oplossingen voor efficient samenwerken, vergaderen en presenteren

lees meer
meer referenties