Videoproducties

Videoproducties die overtuigen, informeren, meeslepen en instrueren

Een corporate movie, voorlichtingsvideo, promotiefilm of instructievideo maken? BIS|Econocom heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een kwaliteitsvolle video te maken. Ons Creative team heeft een passie voor beeld, denken out of the box en weten ieder idee uit te werken tot een unieke en meeslepende verhaallijn. Als je je videoproductie aan BIS|Econocom toevertrouwt, dan weet je in ieder geval zeker dat de kwaliteit van de opnames absoluut van hoog niveau is.

Bedrijfsfilms, voorlichtigsvideo's en promotievideo's van hoge kwaliteit

BIS|Econocom heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een kwaliteitsvolle, overtuigende bedrijfsfilm, voorlichtingsvideo of promotiefilm voor je te verzorgen. Iedere videoproductie is bij BIS|Econocom in goede handen. Ons gespecialiseerde Creative team bestaat stuk voor stuk uit hoogopgeleide professionals, die ieder videoproductie traject tot in de perfectie voor je verzorgen. Als je je videoproductie aan BIS|Econocom toevertrouwt, dan weet je in ieder geval zeker dat de kwaliteit van de opnames absoluut van hoog niveau is. Evenals de verhaallijn, de creatieve insteek en de montage trouwens.

Aanpassing van bestaand videomateriaal

Bestaand videomateriaal hergebruiken? Ook oudere producties kunnen we in een nieuw jasje steken, zodat het voldoet aan de modern eisen op het gebied van video of zodat het net even krachtiger overkomt.

Advies op maat

Neem contact op met ons Creative Team voor meer informatie of advies op maat. Bel 0180 - 486 777 .

Ga terug naar Creative Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Sven Hoek

Sven Hoek is Creative Director bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Referenties

KLM
KLM

Realisatie van oplossingen voor efficient samenwerken, vergaderen en presenteren

lees meer
meer referenties