Wie zijn wij?

Wij zijn jouw partner in de digitale transformatie van je organisatie

BIS|Econocom is 100% eigendom van Econocom. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

Beide organisaties versterken elkaar. Econocom financiert de digitale transformatie binnen organisaties van iedere grootte en in elke branche, BIS|Econocom heeft de technologische kennis en het ecosysteem om deze transformatie op audiovisueel & IT gebied te realiseren.

BIS|Econocom vestigingen

BIS|Econocom is strategisch gevestigd bij belangrijke economische centra in Nederland en België. Maak een afspraak met een van onze specialisten, zij staan klaar om vragen te beantwoorden en na te gaan welke mogelijkheden er zijn om aan de wensen van je organisatie te voldoen.

Innovation Centers

Alle BIS|Econocom vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar bezoekers kunnen zien en ervaren wat wij bedoelen met ruimte-inrichting en complete AV & IT oplossingen. Een bezoek geeft een duidelijk beeld van de veelzijdige mogelijkheden, die wij in huis hebben. Complete ruimtes en AV & IT oplossingen waarbij beeld, licht, geluid en IT-infrastructuur volledig op elkaar én op behoeften vanuit de markt zijn afgestemd.

Supergaaf is dat je zelf virtueel door ons hoofdkantoor in Barendrecht kunt wandelen via www.bis.nl/wave.

Certificering en Brancheverenigingen

BIS|Econocom Nederland is een ISO 9001 én ISO 14001 gecertificeerde organisatie. Daarnaast is BIS|Econocom VCA** gecertificeerd en zijn wij Certified Microsoft, Cisco, Polycom, StarLeaf, AMX, Crestron, Extron en Siemon Partner. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsborging, proactief milieubeleid, professionele procedures en processen, die streng worden gecontroleerd door diverse normerende instanties.

certificeringen BIS|Econocom

PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance

BIS|Econocom is ook lid van de PSNI Global Alliance. Op verzoek van de PSNI Global Alliance vertegenwoordigt BIS|Econocom deze alliantie in zowel Nederland als België. PSNI is een serieus en alom gerespecteerd netwerk van professionele AV & IT bedrijven, die in hun thuismarkt stuk-voor-stuk boven het maaiveld uitsteken vanwege hun kwaliteit, kennis en toegevoegde waarde, niet in het minst door de breedte en inhoud van hun portfolio oplossingen en services.

Door binnen het netwerk met gerenommeerde partners samen te werken én kennis te delen, kunnen wij onze internationale klanten nog beter ondersteunen. Lees op deze pagina meer over de toetreding van BIS|Econocom tot de PSNI Global Alliance op onze nieuwspagina.

Ga terug naar BIS|Econocom Corporate.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Indoor LED… Indrukwekkend & Inspirerend. Dit wil jij ook!

Indoor LED… Indrukwekkend & Inspirerend. Dit wil jij ook!

Feline vlogt op de Floriade, één en al design-inspiratie

Feline vlogt op de Floriade, één en al design-inspiratie

De AV trends op de ISE, video-interview met onze CEO

De AV trends op de ISE, video-interview met onze CEO

nieuws

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°