Over BIS en Econocom

Combinatie maakt digitale transformatie mogelijk voor iedere organisatie

BIS|Econocom valt binnen de Econocom Group. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

Beide organisaties versterken elkaar. Econocom financiert de digitale transformatie binnen organisaties van iedere grootte en in elke branche, BIS|Econocom heeft de technologische kennis en het ecosysteem om deze transformatie op audiovisueel & IT gebied te realiseren.

Aandacht voor services, security en circulariteit

Met onze technologie en ondersteund door onze doordachte services en financieringsmogelijkheden versterken wij het primaire proces en verbeteren we de prestaties en de wendbaarheid van organisaties. Samenwerken wordt bevorderd, resultaten versneld, fouten verminderd. Grenzen van plaats en tijd vervagen. Ook de communicatie met de wereld buiten organisaties verbetert, wordt interactiever en dynamischer, krijgt meer impact. En natuurlijk zetten wij daarbij in op gebruik in plaats van bezit en hechten wij veel waarde aan security, circulariteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatie.

Wij denken niet vanuit de techniek. Wij denken vanuit innovatie, ambitie en behoeften. Wij zetten de digitale transformatie in om organisatiedoelstellingen te realiseren. Daarbij nemen wij regie, handelen we proactief en zorgen wij voor een naadloze ervaring. Als onderdeel van Econocom, Europa’s eerste digitale aannemer, die met meer dan 45 jaar ervaring en ruim 10.000 collega’s actief is in 18 landen, zijn wij slagvaardig en als geen ander in staat om ieder lokaal, nationaal of internationaal project succesvol af te ronden.

BIS|Econocom vestigingen

BIS|Econocom is strategisch gevestigd bij belangrijke economische centra in Nederland en België. Maak een afspraak met een van onze specialisten, zij staan klaar om vragen te beantwoorden en na te gaan welke mogelijkheden er zijn om aan de wensen van je organisatie te voldoen.

Ga terug naar Over ons.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Duurzame MDO-ruimte: optimale audiovisuele beleving voor betere zorg

Duurzame MDO-ruimte: optimale audiovisuele beleving voor betere zorg

Belangrijke trends en tips in de Anders Werken podcast

Belangrijke trends en tips in de Anders Werken podcast

Succes! We zijn opnieuw geslaagd voor de ISO27001 audit

Succes! We zijn opnieuw geslaagd voor de ISO27001 audit

nieuws

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°