cameraregistratie

Cameraregistratie

Cameraregistratie van uw evenement, ook met regie

Cameraregistratie met één of meerdere camera’s biedt geweldige mogelijkheden om belangrijke momenten groot in beeld te brengen; zowel tijdens als na afloop van uw evenement. Juist daarom zal cameraregistratie u niet onbekend zijn en heeft u ze vast ook weleens gezien… de professionele (dome)camera’s, die verspreid over een congresruimte of symposiumzaal staan opgesteld en waarmee alles wat er op het podium of in de zaal gebeurt, levensgroot in beeld wordt gebracht. Cameraregistratie is ideaal voor bijeenkomsten in grote(re) zalen of wanneer het publiek verspreid is over meerdere ruimtes.

BIS levert de camera’s voor professionele cameraregistratie samen met de benodigde statieven, regiesets en switchers. Naast losse verhuur van camera’s kunnen wij ook de gehele regie voor u verzorgen, waarmee wij het gehele traject van cameraregistratie van A tot Z voor u invullen. Wij werken in projecten met cameraregistratie het liefst met onopvallende dome camera’s, die in uw evenementlocatie opgesteld worden en op afstand bediend kunnen worden. Vanuit een speciale regiewagen kan er op de juiste momenten geschakeld worden tussen het beeld van de verschillende camera’s, waardoor precies die momenten en gebeurtenissen waar u graag de aandacht op wilt vestigen onder de aandacht van uw publiek komen. Op die manier kunt u met cameraregistratie uw evenement of congres voor uw publiek perfect in beeld brengen.


Event Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met cameraregistratie van evenementen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Event Concepts
Event Concepts

De Event Rental Concepts omvatten drie concepten, die bestaan uit veelgevraagde en beproefde oplossingen: BIS Celebrate houdt de verzorging van grootbeeldpresentatie, audio- en spraakversterking, podium, (sta)tafels en stoelen in. Met BIS Meeting krijgt u presentatie- en audio-ondersteuning, audio- en beeldopname, optioneel discussiesysteem en live videoconferencing. BIS No Travel is de verzorging van presentatie- en audio-ondersteuning, webcasting, audio- en beeldopname en podium. Voor iedereen en ieder evenement, heeft BIS een passend concept.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Cameraregistratie biedt daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een sfeerimpressie te laten maken van uw dag, waarop ook het arriveren van uw gasten en de informele momenten in beeld worden gebracht. Of u kunt met cameraregistratie bij aankomst een quote afnemen bij uw gasten en deze op een later moment gemonteerd aan de zaal tonen. Ook als u uw evenement of congres van minuut tot minuut op blu-ray wilt, of een korte compilatie van 1,5 minuut als promotiemiddel... Wij realiseren het voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee.

Uiteraard behoort het dankzij cameraregistratie tot de mogelijkheid om de beelden die worden gemaakt tijdens uw evenement via live of on-demand webcasting op het internet uit te zenden. Lees hier meer over op onze speciale pagina over webcasting.

Kies voor professionele cameraregistratie van uw evenement, met de totale regie door BIS Event Rental professionals. U hoeft nergens aan te denken. Het enige wat u nog moet doen, is genieten van uw evenement.

Neem contact op voor vrijblijvend advies van onze experts.

Ga naar BIS Event Rental.

Gratis advies over Cameraregistratie? Vraag het een expert:

John Klein

John Klein is Account Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel John Klein op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route