Webcasting Verhuur

Je evenement online volgbaar via webcasting

Verspreidt de beelden van je evenement of congres via internet (live of on-demand) en geef je genodigden die niet aanwezig kunnen zijn de gelegenheid om de bijeenkomst, waar dan ook, van A tot Z te volgen.

Creëer samenhorigheid en betrokkenheid

Wij zorgen ervoor dat de gebeurtenis perfect en levensgroot wordt weergegeven voor het hele publiek. Creëer betrokkenheid en samenhorigheid met webcasting. Alles wordt gepresenteerd in een webportaal in de huisstijl van jouw organisatie.

Webcast aangevuld met vele extra's

BIS|Econocom gaat met webcasting verder dan simpel iets opnemen en streamen. We kunnen webcasting aanbieden via een onzichtbare, compacte, op afstand bestuurbare camera. In real life kan er dan informatie toegevoegd worden zoals de namen en titels van de sprekers of ondertiteling. Met deze camera’s kan er ook in- en uitgezoomd worden, zodat het een soort tv-programma wordt met cliffhangers. Daarnaast is er een chatfunctie ingebouwd om interactie toe te voegen met het publiek op afstand.

Meer weten?

Wil je eens weten wat precies de mogelijkheden zijn? Sparren met één van onze Event Rental specialisten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!Ga terug naar Event Rental.

Gratis advies? Vraag het een expert:

John Klein

John Klein is Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte