Referenties

Onze Event Rental collega’s supporten het lekkerste Wereldrecord

Als je het grootste chocolade kunstwerk ooit onthult, wil je dat natuurlijk aan de hele wereld laten zien. Onze Event Rental afdeling regelt het met een combinatie van LED wall, high-end projectie en dome camera’s. En daarmee supporten we ook meteen de internationale medische hulporganisatie Mercy Ships. Een prachtig project om aan mee te werken!

Grootste chocoladekunstwerk ooit

Op donderdag 6 februari is het zover. Dan wordt het grootste chocoladekunstwerk ooit onthuld in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Met het reusachtige chocoladekunstwerk vraagt chocolatier Frits van Noppen aandacht voor Mercy Ships. Een internationale hulporganisatie die medische zorg gratis toegankelijk maakt voor mensen in Afrika.

100.000 chocoladeletters

Even voor de beeldvorming… De hoeveelheid chocola die voor het lekkerste wereldrecord gebruikt wordt staat gelijk aan zo’n 100.000 chocoladeletters. Dat is ongeëvenaard in grootte, gewicht en afmeting. De vele elementen waar het kunstwerk uit bestaat, worden na de onthulling per stuk verkocht. De opbrengst gaat onder andere naar een nieuw ziekenhuisschip dat vaart naar de armste landen in Afrika, om daar operaties uit te voeren en lokale medische professionals te trainen.

De onthulling perfect in beeld gebracht

Er wordt al maanden aan het kunstwerk gewerkt met de onthulling als absolute climax. Een heel weekend is het pronkstuk te bewonderen met eromheen volop festiviteiten. Event Rental is erbij om alles duidelijk in beeld te brengen. Zo wordt er onder andere een LED wall geplaatst van bijna drie bij vijf meter zodat zeker weten alle aanwezigen goed zicht hebben op de onthulling. Maar ook sprekers en presentaties worden hierop perfect in beeld gebracht. De aanwezige AV technici zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Wereldwijd volgbaar via Facebook en Youtube

Maar niet alleen de aanwezigen kunnen dit mooie moment meebeleven. Wereldwijd is deze recordpoging te volgen via Facebook en Youtube. Er worden met twee dome camera’s professionele opnames gemaakt en live gestreamd naar het web. Zo kunnen zelfs alle vrijwilligers van Mercy Ships in Afrika de onthulling meemaken.

Neem zelf ook een kijkje

We zijn bijzonder trots dat we op deze manier een steentje bij hebben kunnen dragen aan dit prachtige initiatief.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte