Innovation Centers

De BIS|Econocom Innovation Centers: ervaar het zelf!


BIS|Econocom is sinds jaar en dag specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen in (onder meer) de kantooromgeving. En dat zie je terug in onze eigen kantoren. Onder het mom ‘practice what you preach’ zijn onze onderkomens ingericht als showcase van activiteitengericht huisvesten in de praktijk. En ook jij bent van harte welkom. Bezoek één van onze vestigingen en beleef, voel, hoor, zie en ervaar… Geen tijd voor een bezoek aan ons kantoor in Barendrecht? Kijk dan virtueel rond in ons pand en doe de 360 graden digitale tour.

Transparantie, interactie en synergie

Met onze kantoren realiseren we interactie en synergie. Onder andere met open werkruimtes en tal van verschillende soorten conferentie- en concentratieruimtes met glazen wanden. Daardoor zijn we als werknemers flexibel, transparant en leggen we gemakkelijk organisatiebreed contact met collega’s.

Levende ‘showcase’ voor een eigentijdse activiteiten-gerelateerde werkvloer

Wil je zelf ervaren hoe activiteitgericht werken in de praktijk voelt? Want behalve als kantoor fungeren onze werkplekken ook als een ‘working experience center’. Een levende ‘showcase’ voor een eigentijdse activiteiten-gerelateerde werkvloer, inclusief een keur aan moderne audiovisuele en IT-oplossingen, zoals videoconferencing, collaboration, LCD touchscreens, draadloze presentatie-mogelijkheden, enzovoort. We laten je graag zien welke positieve invloed sfeer, verlichting, akoestiek, kleurgebruik en inzet van audiovisuele oplossingen op jouw gebruikers hebben en hoe het jouw organisatie vooruit helpt.

Zelf ervaren?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je zelf eens een kijkje komen nemen? Onze specialisten leiden je graag rond, nemen je mee in onze holistische kijk op ruimte-inrichting, geven je slimme praktijkinzichten om het samenwerken te stimuleren en laten je zien hoe technologie de gebruiker én organisatie echt ondersteunt en efficiënter maakt.

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.Ga terug naar BIS|Econocom Corporate.

Gratis advies over Innovation Centers? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws