Indoor LED

LED Displays voor Narrowcasting campagnes met nog hogere attentiewaarde

Door onze LED walls en LED displays in te zetten op grote publieke locaties, zoals winkelcentra, bibliotheken, bioscopen en musea, kunt u zeer indrukwekkend communiceren met uw publiek. Het communiceren via LED walls brengt veel voordelen met zich mee, zoals het buitengewone bereik en de hoge attentiewaarde. Ook kunnen er zowel stilstaande als bewegende beelden worden weergegeven.

LED Walls voorzien van vele extra's

Er bestaat ook de mogelijkheid om LED walls en LED displays van luidsprekers te voorzien. Ook is het mogelijk om LED displays uit te rusten met bewegingssensoren, zodat ze ‘tot leven komen’ als iemand in de buurt is. Uiteraard zijn LED walls en LED displays bestand tegen extreme weersomstandigheden en temperaturen.

En solide behuizing voor uw LED Wall

Veel LED displays worden geleverd in een totem; een solide behuizing met daarin een (interactief) display, vaak full HD. Het scherm wordt meestal verticaal geplaatst, om iedere boodschap over te brengen. Denk aan professionele en aantrekkelijke presentaties, advertenties, video’s, afbeeldingen enz. Totems zijn zowel in vaste als mobiele varianten verkrijgbaar voor binnen én buiten.

LED wall in uw raadzaal, auditorium of boardoom

Grote ruimtes zoals raadzalen, auditoria, collegezalen en grote boardrooms hebben vaak te maken met veel lichtinval en een groot publiek dat het videoscherm moet kunnen zien. In zulke gevallen biedt een LED wall uitkomst. Deze LED screens zijn makkelijk in grote formaten op te stellen en hebben een uitstekende leesbaarheid. Als de ruimte daar om vraagt kunnen LED screens ook in bijzondere vormen, bijvoorbeeld gebogen, geplaatst worden. Lees hierover meer bij Creative LED.

Geschikt voor veel soorten content

Uw indoor narrowcasting campagne kan veel soorten informatie bevatten. U kunt bijvoorbeeld professionele presentaties, afbeeldingen & video’s, advertenties, etc. communiceren. Door een flitsende mix van beelden en tekst te creëren trekt uw content veel aandacht. Zo brengt u uw boodschap op het juiste moment en de juiste plaats bij de juiste doelgroep. Lees meer op onze speciale Narrowcasting content pagina en laat BIS uw content aantrekkelijk visualiseren.

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden en voordelen met LED walls en LED displays? Bel BIS: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies over Indoor LED? Vraag het een expert:

Ronald Visser

Ronald Visser is Senior Account Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Ronald Visser op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route