Referenties

High-end LED wall schittert op beursvloer

Een professionele en aantrekkelijke beursstand is een vereiste voor het aantrekken én vasthouden van de juiste bezoekers. Hoogwaardige audiovisuele technieken speelt hierin een belangrijke rol. BIS Event Rental kan hierin optimaal adviseren en ondersteunen; onder andere met een uitgebreide range audiovisuele huuroplossingen, van beeld en geluid tot en met verlichting, cameraregistratie, webcasting en bijbehorende randapparatuur.

Uw stand als eyecatcher van de beurs

De LED wall is populair in de verhuurvloot van BIS. Optimale kijkhoek, hoge lichtopbrengst en goede kleurechtheid. Ook op de vaak fel verlichte beursvloer. Automatische dimming van de LED's en een superkleine pixelafstand (pixelpitch) zorgen voor een optimale zicht- en leesbaarheid. Op afstand, maar ook dichtbij. En dankzij het gebruik van modulaire tegels is de LED wall in creatieve vormen op te bouwen, zowel recht als gebogen (curved), met eindeloze presentatiemogelijkheden als resultaat. U maakt van uw stand écht de eyecatcher van de hele beurs.

The proof of the pudding

Bij Andritz hebben ze heel goed gezien wat de meerwaarde van LED is. Wij maakten er onderstaand filmpje over en laten de geïntegreerde touchscreens en prachtige LED wall graag voor zichzelf spreken… Zo hoeft u ons niet alleen maar op ons woord te vertrouwen, maar kunt u het met eigen ogen zien! Beelden spreken immers nog meer tot de verbeelding?


Ook profiteren van de kracht van een LED wall?

Wilt u ook profiteren van de kracht van LED? Uw beursstand transformeren tot dé eyecatcher van de beursvloer? Neem vandaag nog contact op met de specialisten van BIS Event Rental. Zij adviseren u graag.
Bel BIS 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte