Event Rental

Evenementen organisatie met audiovisuele ondersteuningAls je weleens evenementen organiseert weet je dat hier onwijs veel bij komt kijken. Over de meest kleine details moet nagedacht worden en alles moet op hét moment suprême samenkomen. Daarbij krijg je maar één kans om het goed te doen.

Zowel creatieve als technische specialisten voor het creëren van een onvergetelijke beleving

Voor dit soort situaties is Event Rental de perfecte partner. Event Rental is gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van zowel kleine als grote zakelijke evenementen en bijeenkomsten en weet als geen ander wat er bij het organiseren van een event komt kijken. Met onze creatieve en technische specialisten staan wij klaar om jouw gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. We denken mee en zetten net dat stapje extra.

Van beeld en geluid tot webcasting en cameraregistratie

Techniek zit in ons DNA. Event Rental is dan ook gespecialiseerd in de verhuur en regie van beeld en geluid. Maar ook voor de verhuur van licht, cameraregistratie, webcasting en overige randapparatuur waarmee je echt indruk maakt, kun je op de kennis, ervaring en het enthousiasme van de BIS|Econocom mensen vertrouwen.

Van techniek tot decoratie en catering

Naast de audiovisuele inrichting verzorgt BIS|Econocom ook de aankleding en catering van je evenement. Van sfeerdecoratie, planten, bloemen en meubilair tot loungehoeken en tapijt. In iedere stijl en sfeer die je wenst. Kortom; wil je één partner die alles voor je regelt? Dan zit je bij Event Rental goed!

Gratis advies van onze Event Rental experts

Wil je ook een succesvol evenement organiseren waar bezoekers het nog lang over zullen hebben? Schakel Event Rental in!

Laat je gratis adviseren door onze experts. Vul het contactformulier rechts in of bel BIS|Econocom 0180 - 486 777

Meer over Event Rental

Gratis advies? Vraag het een expert:

John Klein

John Klein is Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte