Licht en geluid

Je evenement naar het volgende niveau met professioneel licht en geluid

Je presentatie kracht bij zetten met licht en geluid? Je gasten verrassen met speciale lichteffecten? Geluid zo versterken dat alle aanwezigen het goed verstaan? Dat kan! Op meerdere manieren. Samen met jou kijken we voor welke oplossingen je evenement zich het meest leent.

Steel de show met professioneel licht

Licht is één van de grootste sfeermakers van je evenement en met de juiste lichteffecten steel je dan ook ongetwijfeld de show. Welke sfeer je ook wilt creëren, BIS|Econocom heeft de juiste verlichting voor je. Wij leveren je alles wat je nodig hebt om je keynote spreker voor het voetlicht te brengen of met lichteffecten de aandacht van iedereen in de zaal te richten op je nieuwe product. Vanzelfsprekend hebben wij ook de juiste regeltafels, dimmers, rookmachines en kunnen wij special effects realiseren. Zelfs “intelligent licht” behoort tot de mogelijkheden. Kortom van eenvoudige lichtsets tot grootse lichtshows, Event Rental realiseert het voor je, inclusief professionele montage en bediening.

Uitstekende verstaanbaarheid en muzikale versterking

Wat je ook wilt, BIS|Econocom is gericht op jouw succes. Alle producten die BIS|Econocom inzet tijdens evenementen of congressen, zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen; ook op het gebied van geluid en verstaanbaarheid. Maak je evenement of presentatie dus echt succesvol met de geluidssystemen van Event Rental. Of het nu gaat om geluid tijdens een vergadering met 10 personen of om geluid tijdens een bijeenkomst met 5.000 personen, wij hebben de juiste apparatuur. Indien gewenst of nodig aangevuld met een draadloze microfoon, mixers, speakers, versterkers etc.. Natuurlijk zorgen onze medewerkers ervoor dat alle geluidsapparatuur uitstekend op elkaar en op de zaal is afgestemd en dat het geluid door iedere bezoeker perfect wordt waargenomen.

Iedere combinatie van oplossingen is mogelijk

Maar ook voor (meer-)cameraregistratie, webcasting en allerlei randapparatuur, ben je bij BIS|Econocom aan het juiste adres. Iedere combinatie van oplossingen is mogelijk. Onze kennis en ervaring én enthousiaste professionals staan ervoor garant dat de audiovisuele invulling van je evenement naadloos aansluit bij jouw eisen en wensen.

Vrijblijvend advies?

Voor een evenement of congres met de juiste ondersteuning van licht en geluid neem je contact op met Event Rental.
Kies hiernaast direct voor bellen, chatten of mailen. Wij staan voor je klaar.

Ga terug naar Event Rental.

Gratis advies? Vraag het een expert:

John Klein

John Klein is Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte