Interieurontwerp & Visualisatie

Van idee tot realisatie

Ga je een nieuw pand inrichten, voorzien van de nieuwste technologie en volgens de laatste richtlijnen voor activiteitengericht huisvesten? Of ruimtes een flinke upgrade geven? Onze interior specialisten helpen je graag. Zowel met de indeling en vormgeving als de integratie van alle audiovisuele faciliteiten. Van eerste schets tot realisatie.

De kracht en toegevoegde waarde van onze interieur architecten zit in de kennis en ervaring om omgeving optimaal af te stemmen op de gebruiker. Van complete kantoortuinen tot high-end boardrooms. Alles is mogelijk. Voor iedere ruimte en elk budget kunnen we een passend ontwerp maken. Van vloer en wand tot plafond. Compleet afgestemd op de huisstijl van de organisatie en jouw wensen en eisen voor de gebruiker.

plattegrond afdelingsvloer

3D visualisaties; what you see is what you get

Het voorstel werken we gedetailleerd uit en presenteren we door middel van 3D visualisaties. Deze realistische grafische weergave, van zowel het totaalplaatje als de details, is helder, concreet en helpt beslissers bij de besluitvorming. Je weet precies waar je aan toe bent. What you see is what you get!

ontwerp kantoor

Ontwerpen omgezet in Virtual Reality; beleven, ervaren, voelen

Virtual reality maakt het mogelijk om een levensecht beeld te schetsen van iets dat er nu nog niet is. Hoe fantastisch is het om de ontworpen ruimtes vooraf niet alleen te zien, maar hier zelfs in rond te lopen? Wij bieden jou en je collega’s met VR deze mogelijkheid. Ervaar het ontwerp in 360 graden en proef de sfeer.

Onze interieurarchitecten ontwerpen ook graag voor jou

Wil je weten wat onze interieur specialisten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of hulp bij de concrete invulling van audiovisuele ruimtes en kantoortuinen?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Ga terug naar Interior Solutions.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°