LCD schermen

LCD scherm voor het weergeven van presentaties en mededelingen

Een LCD scherm of touchscreen in de vergaderzaal, trainingsruimte of klaslokaal? Of informeren, entertainen en wachten leuker maken met lcd schermen? BIS|Econocom heeft een groot assortiment. Van 10 tot 100 inch.

A-merk LCD schermen voor bedrijfszekerheid

Wij leveren LCD schermen van Samsung, Sharp. Philips en CTOUCH. ieder LCD scherm in ons assortiment is van goede kwaliteit, heeft uitstekende garantievoorwaarden en is makkelijk te bedienen. Deze schermen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik.

Professionele LCD schermen versus tv’s

In zakelijke omgevingen kun je beter kiezen voor een professioneel LCD scherm dan voor een TV (consumenten model). Professionele displays hebben door het gebruik van duurzame industriële componenten een langere levensduur dan tv-schermen. Ook hebben deze modellen meer aansluitingen, zijn voorzien van koeling, op afstand te bedienen en zijn vandalisme proof.

Touch technologie: voor levendige presentaties en vergaderingen

Een LCD scherm met touch technologie reageert op aanraking en is daardoor interactief. Tekenen, tekstverwerken, filmpjes kijken, surfen op internet, het is allemaal mogelijk met slecht een touch op het scherm.

Presentaties, brainstormsessies en vergaderingen worden een stuk levendiger. Lees meer over onze interactieve LCD schermen op de touchscreens pagina.

Het scherm afgestemd op de toepassing

Wij adviseren je graag over de afmetingen en specificaties van een LCD scherm voor jouw toepassing. Neem contact op met één van onze adviseurs via de contact mogelijkheden rechts.

Bekijk ons assortiment LED displays en LCD schermen online

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes