Managed Services

Eenvoud, inzicht én zekerheid met Managed AV & IT services

Herken jij dat? Je hebt de nodige audiovisuele en IT oplossingen binnen je organisatie en je wilt heel graag ook die producten effectief managen… Gewoon deze producten centraal beheren en er voor zorgen dat ze altijd optimaal beveiligd zijn en altijd beschikken over de juiste firmware-updates, zodat jijzelf en al jouw collega’s de perfecte gebruikservaring hebben.

Optimaal beheerd, goed beveiligd

Wil jij ook dat jouw collega’s zonder vertraging, zonder problemen en zonder frustratie kunnen werken? In een veilige omgeving? Dat kan! En daar hoef jij bijna niets voor te doen. Met onze Managed AV & IT services zorgen wij er namelijk voor dat jouw audiovisuele oplossingen en IT-infrastructuur optimaal worden beheerd, goed zijn beveiligd en het simpelweg altijd doen. Of het nu gaat om je vergaderruimtes, een geavanceerde videoconference-oplossing of de viewer PC’s van je narrowcasting oplossing… wij zorgen dat het werkt.

Je kunt onze specialisten vertrouwen voor:

  • AV Fleet management
  • Remote Management & Monitoring
  • Software Patch management
  • Antivirus management
  • Backup & Recover management
  • Password management

Ieder merk op elke locatie

Het is helder… een goede Audiovisuele & IT infrastructuur, waarin alle hardware en software goed functioneert, is van levensbelang. Met de Managed AV & IT services van BIS|Econocom zorg jij dat al jouw audiovisuele & IT apparatuur van ieder merk en op elke locatie door middel van software platform op een standaard netwerk wordt geïntegreerd en beheerd.

Overzichtelijk dashboard

Dankzij de nieuwste digitale technologie kun je – altijd én overal - via een functioneel portal met overzichtelijk dashboard alle vitale functies van jullie AV & IT oplossingen monitoren en indien nodig ingrijpen. Natuurlijk kun je ook allerlei triggers en alerts instellen en daarmee het beheer optimaal afstemmen op je situatie en voorkeuren.

Innoveer je infrastructuur. Laat de moderne technologie vóór je werken. Kies voor ontzorging in gebruik en beheer. Kies voor de AV & IT managed services van BIS|Econocom.

Meer weten? Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of lees eerst meer via de knoppen hieronder.

Meer over Managed Services:

Gratis advies? Vraag het een expert:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°