IT Management & Monitoring

Altijd inzicht en overzicht met remote IT Management & IT Monitoring

Om een goede werking van jouw IT-netwerkomgeving en de daarin geïntegreerde software en hardware te garanderen, is het noodzakelijk dat servers en werkstations goed in de gaten worden gehouden en periodiek worden beheerd. Daarbij is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan o.a. de monitoring van beschikbare schijfruimte, logfiles, database size, server logfiles en antivirus status.

Inzicht in gezondheid en prestaties

Met onze IT management & IT Monitoring service bieden wij een compleet inzicht in de gezondheid en de prestaties van jouw netwerk. Goed nieuws voor IT-beheerders dus. Via een webbased dashboard zal BIS|Econocom - als jouw IT management & monitoring partner – jullie servers, pc’s en laptops zo efficiënt mogelijk laten werken. Overigens is het ook mogelijk dat wij jullie IT-staff trainen voor een optimaal gebruik, zodat jullie management & monitoring zelf kunnen doen. De keus is aan jullie.

Vroegtijdige probleemsignalering

Actief management en actieve monitoring zorgen dat problemen vroegtijdig worden gesignaleerd, zodat deze hersteld worden voordat de prestaties er onder lijden. Via geautomatiseerde, naar wens te configureren controles en waarschuwingen, wordt tijd bespaard en stellen wij de IT-beheerders van jouw organisatie in staat om jullie IT-netwerk echt “de baas” te zijn.

Overzichtelijke rapportage health score

Met onze IT Management & IT Monitoring services nemen wij jou veel zorgen uit handen. Natuurlijk presenteren wij al onze bevindingen in overzichtelijke rapportages, waarin de nodige grafieken, tabellen en statistieken een compleet overzicht geven en het juiste inzicht bieden in de “health score” van jouw IT omgeving en de te ondernemen acties.

Benieuwd naar de voordelen? Neem vrijblijvend contact op met (één van) onze specialisten.
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 , of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte