Conferencing & Webcasting

Conferencing & Webcasting

Is jouw organisatie ook toe aan een nieuwe manier van vergaderen in informatie delen met jouw doelgroepen? Stop met veel tijd en energie steken in het bezoeken van klanten op locatie voor het geven van presentaties. Er zijn tegenwoordig hele goede alternatieven. Met bijvoorbeeld teleconference, videoconference en webcasting is je doelgroep altijd onder handbereik. Zonder dat je de persoonlijke touch verliest.

Vanuit je luie stoel online een presentatie geven

Is ook binnen jouw organisatie de vraag naar het geven van webcasts voor klanten en andere stakeholders toegenomen? Willen je medewerkers dolgraag aan de slag met geven van weblectures en webinars? Logisch, het bespaart een hoop tijd en geld. Terwijl de drempel voor de ontvangende partij, om naar jouw verhaal te luisteren, een stuk lager wanneer ze daarvoor niet de weg op hoeven. Met minder middelen heb je meer bereik.

Wat zijn de mogelijkheden voor jouw gebruikers?

Wil je eens brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie? We denken graag mee in hoe in hoe jouw gebruikers zo makkelijk en toch persoonlijk mogelijk in contact komen met verschillende doelgroepen.

Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Meer over Conferencing & Webcasting

Gratis advies? Vraag het een expert:

Bart Lickfeld

Bart Lickfeld is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°