Conference call

Conference call oplossingen voor de zakelijke markt

Een telefonische vergadering met meerdere personen? Dan is het belangrijkst dat iedereen elkaar goed kan verstaan, er weinig ruis en achtergrondgeluid aanwezig is. BIS|Econocom heeft diverse oplossingen voor zo’n conference call. Voor kleine vergaderruimtes van vier personen, maar ook vergaderruimtes tot 20 personen. Al onze conference call oplossingen bieden kraakhelder geluid. Door uitstekende microfoontechnologie (360 graden audio pick-up) en geavanceerde audio processing voelt het alsof je gesprekspartners zich in dezelfde ruimte bevinden.

Zowel analoge als voice over IP (VOIP) conference call oplossingen

BIS|Econocom biedt zowel analoge als digitale conference call oplossingen. Onze adviseurs kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw ruimte en organisatie en stemmen daar het juiste systeem op af. Of u nu voor een analoog of digitaal systeem kiest, een conference call telefoon van BIS|Econocom is een vaste waarde in je vergaderruimte.

conference phone

Je conference call telefoon uitbreiden

Is je vergaderruimte groter of is de indeling zodanig dat het geluid van je conference call telefoon niet ver genoeg reikt, dan is het mogelijk om je systeem uit te breiden met een externe speaker en eventueel extra microfoons. Ook bij een conference call met meer dan twintig personen is uitbreiding van het systeem aan te raden om te zorgen dat iedere deelnemer alles kan volgen en verstaanbaar is. We adviseren je graag over welke configuratie voor jouw ruimte het meest geschikt is.

Polycom; van desktoptelefoon tot Collaboration hub

Polycom biedt diverse zakelijke telefoons aan. Van eenvoudige IP-telefoons voor op de werkplek of conference telefoons met MS Skype for Business integratie tot een geavanceerde Collaboration hub. Polycom telefoons bieden hoge geluidskwaliteit in een gebruiksvriendelijk bedienbaar product.

Heldere gesprekken voer je met Jabra hoofdtelefoons

De headsets en speakerphones van Jabra werken perfect samen met alle belangrijke Collaboration platformen. Of het nu gaat om een conferencetelefoon voor je vergaderruimte, aan je smartphone verbonden headset voor een flexibele werkruimte of uitstekende hoofdtelefoons voor je contact center, de professionele producten van Jabra zullen de productiviteit en tevredenheid van je medewerkers verbeteren.

Conference call advies op maat?

Meer informatie over de conference call oplossingen van BIS|Econocom of de verschillende conference call telefoons? Er is altijd een telefoon die voldoet aan jouw wensen! Onze adviseurs helpen je graag deze te vinden. Neem contact op met een van onze adviseurs 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Ga terug naar Conferencing & Webcasting.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°