Webcasting

Webcasting: online communiceren met al je doelgroepen

Bied jouw videocontent streaming aan via het wereldwijde web en profiteert zo maximaal van de mogelijkheden van het internet. Denk aan het geven van een training, een perspresentatie voor een nieuw product of het streamen van de presentatie van de jaarcijfers. Live en/of op een later moment. Door iedereen te zien of voor een geselecteerd publiek. Bereik jouw publiek altijd en overal met webcasting.

Zowel vaste installaties als mobiele streaming oplossingen

Vaak is een streaming oplossing een vaste installatie met domecamera's en microfoons, netjes weggewerkt in plafond of wand. Maar wil je streamen vanaf een andere locatie? Geen probleem met onze mobiele oplossingen. Of het nu intern of extern is, met webcasting bereik je je publiek. Uiteraard in wordt de video getoond in je eigen webportaal, opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie. Professioneel en herkenbaar voor je doelgroep.

Webcast-as-a-Service

Online uitzenden naar je publiek zonder grote investeringen? Alleen de lusten niet de lasten? Door Webcasting As-a-Service af te nemen bereik jij je publiek voor een vast bedrag per maand. Je betaalt alleen voor de dienst en hoeft dus geen investeringen te doen in apparatuur en infrastructuur.

E-learning: plaats- en tijdonafhankelijk leren met video

Met e-learning kunnen jouw studenten en cursisten via het internet – live en on-demand – onderwijs volgen. Scholieren kunnen op afstand de lesstof lezen, de docent en medestudenten zien en – in geval van live e-learning - actief meedoen met de lessen. Geheel tijd- en plaatsonafhankelijk. Daarbij bespaar je als onderwijs fors op reistijd en kosten (docent en leerling hoeven niet meer tegelijk op dezelfde locatie te zijn) en is het lesmateriaal altijd beschikbaar.

Supereenvoudig een webinar verzorgen

Wil jij jouw doelgroepen bereiken met een webinar? Een product of dienst presenteren aan je klanten of online een training geven? Met onze webcast oplossingen zend je in no time je interactieve live uitzending uit. Heel gemakkelijk vanuit je luie stoel. Inclusief mogelijkheden om interactiviteit toe te voegen en het gesprek aan te gaan met je kijkers. Omdat de onze oplossingen zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn, kun jij je volledig concentreren op de inhoud.

Wat kost het en wat levert het op?

Wil je dat we meedenken over het gebruik van webcasting binnen jouw organisatie? Wat de voordelen zijn, met welke kosten je te maken krijgt maar nog belangrijker wat het oplevert? We gaan graag met je in gesprek.

Bel 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Bart Lickfeld

Bart Lickfeld is Senior Account Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

Inspirerend AV Trendrapport 2024; download hem nu!

Inspirerend AV Trendrapport 2024; download hem nu!

Hybride Helden Festival: 1 oktober 2024 - Mis het niet!

Hybride Helden Festival: 1 oktober 2024 - Mis het niet!

Event Rental innoveert met nieuwe audiovisuele oplossingen

Event Rental innoveert met nieuwe audiovisuele oplossingen

nieuws

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°