Audiovisueel

Uw AudioVisueel specialist voor elke ruimte en organisatie

Op een professionele en aansprekende manier informatie overdragen met behulp van audiovisuele middelen. BIS|Econocom is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie. Dat kan de inzet van audiovisuele middelen in vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms zijn, maar evengoed in raadzalen, collegezalen en operatiekamers.

Overdragen van informatie tijdens vergaderingen en presentaties wordt steeds eenvoudiger

De toepassing van audiovisuele oplossingen is in de laatste jaren exponentieel gegroeid. Er wordt meer en meer vergaderd en gepresenteerd in compleet ingerichte audiovisuele ruimtes, waarin de audiovisuele middelen vakkundig zijn geïntegreerd en eenvoudig kunnen worden gebruikt. Voor de gebruikers ligt daar de grote winst.

Bron: BIS|Econocom Benchmark Rapport 2018

Audiovisuele & IT inrichting in dienst van de gebruiker

Wij richten per jaar meer dan 5.000 ruimtes in met audiovisuele apparatuur, gecombineerd met meubilair dat hier speciaal voor is ontworpen. Hierdoor ontstaat een audiovisuele totaaloplossing gericht op maximaal comfort en gemak voor de gebruikers. Zelfs het ontwerp en de inrichting van ruimtes kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Meer informatie hierover bij Architectuur & Inrichting.

Advies, implementatie en onderhoud van totaaloplossingen

BIS|Econocom verzorgt graag het advies, implementatie en onderhoud van de onderstaande audiovisuele producten en diensten, geïntegreerd in een totaaloplossing, waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd. Natuurlijk aangevuld met een uitgebreid portfolio audiovisuele services, van onderhoud en hosting tot aanleg van elektra en gebruikerstrainingen.

Onze producten kunnen ook stand-alone worden geleverd, kijk daarvoor in onze webshop!

Meer over Audiovisueel

Gratis advies over Audiovisueel? Vraag het een expert:

Peter Born

Peter Born is Senior Consultant & Project Coördinator bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat