App ontwikkeling

Optimaliseer uw processen met een (maatwerk) app

Uw eigen app op de smartphones en tablets van uw medewerkers, klanten en bezoekers waarop ze instant informatie kunnen vinden waar ze ook zijn? BIS|Econocom ontwerpt en ontwikkelt deze apps voor u! Denk bijvoorbeeld aan apps in combinatie met room management en narrowcasting, wayfinding en informatie notifying. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Als moderne organisatie kunt u de waarde van apps voor mobile devices niet meer negeren. De huidige generatie klanten en medewerkers is met deze slimme applicaties opgegroeid en verwacht niets minder. Haal daar uw voordeel uit en maak gebruik van de interactieve mogelijkheden. In iedere branche en binnen elke organisatie zijn mogelijkheden om te profiteren van de innovatie, efficiency en uitstraling die apps met zich meebrengen.

BIS|Econocom heeft een team van ervaren app ontwikkelaars, interaction designers en grafisch specialisten die voor u de juiste app ontwikkelen. Een app, die écht toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie en bijdraagt aan uw onderscheidend vermogen! Natuurlijk verzorgen wij ook de koppelingen naar de relevante, bestaande applicaties die u met de app wilt bedienen, raadplegen, invullen etc. Daarbij kijken wij ook naar het platform dat voor uw doelgroep belangrijk is. Wij ontwikkelen voor iOS, Android, WP8 én HTML5.

Om toegevoegde waarde te kunnen bieden, denken wij altijd vanuit uw perspectief. Wat zijn uw specifieke wensen? Welke business doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen uw processen slim geïntegreerd worden in een app? Hoe zorgen we dat uw gebruikers de app ook daadwerkelijk omarmen? Want alleen dan werpt een app zijn vruchten af. Indien gewenst kan een consultant met u meedenken, zodat uw app ook echt aansluit op wat u voor ogen heeft.

Kortom: onze app ontwikkelaars ontwikkelen graag slimme apps op basis van uw doelen, wensen en eisen. Zoals u van ons mag verwachten,, wordt het hele traject voor u verzorgd; functioneel ontwerp, ontwikkeling, testen en implementeren.

Ook een succesvolle app? Neem contact op met het BIS|Econocom development team!

Ga terug naar ICT systemen & Development.

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte