Geluid

Goede geluidsweergave in al je ruimtes

Verstaanbaarheid. Noodzaak bij de weergave van spraak en muziek. Iedere presentatie, iedere vergadering, iedere introductie wint aan kracht als de verstaanbaarheid optimaal is. Sterker nog: een slechte verstaanbaarheid doet afbreuk aan je boodschap. Goede apparatuur en de juiste infrastructuur om spraak en muziek voor iedereen verstaanbaar weer te geven is een must.

BIS|Econocom heeft de oplossingen voor je. Natuurlijk voor toepassing in vergader- en presentatieruimtes, maar evengoed voor digital signage (narrowcasting) en videocommunicatie. Ook voor geluidsweergave tijdens evenementen, congressen en seminars heeft BIS|Econocom de goede mogelijkheden. Zelfs voor omroepsystemen, denk aan mededelingen die overal in het gebouw hoorbaar moeten zijn, kun je op BIS|Econocom vertrouwen.

Audio weergave: akoestiekmeting en simulatie voor een gegarandeerd optimaal resultaat

Een goede weergave van spraak en/of muziek is een basisvoorwaarde voor succesvolle presentaties en informatieoverdracht. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een eenvoudige presentatieset, of je een exclusieve vergaderzaal wilt inrichten of gebruik wilt maken van een omroepsysteem. Geluid is belangrijk. Maar vaak ook complex. Rondzingende microfoons, weerkaatsingen tegen muren en irritante echo’s zijn helaas meer regel dan uitzondering.

Om dit te voorkomen doet BIS|Econocom vooraf een uitgebreide geluidsaudit en testen wij in een gesimuleerde omgeving de geadviseerde oplossing. Het doel hiervan is ervoor zorgen dat ongewenste echo's en overmatige galm worden voorkomen, de spraakverstaanbaarheid optimaal is en muziek of ander geluid perfect klinkt, waar je je ook bevindt in de betreffende ruimte.

Sound Shower: heel gericht audio weergeven

De Sound Shower is letterlijk een douche van geluid. Via een speciaal (plafond) speakersysteem met een sensor kan er zeer gericht een audio boodschap (spraak/muziek) weergegeven worden op een specifieke plaats. Alleen wanneer je je onder de speaker begeeft hoor je het geluid, zodra je “de douche” uitstapt hoor je niets meer. Ook personen in de directe omgeving van de Sound Shower horen niets, waardoor veel geluidsstromen in een ruimte gecombineerd kunnen worden zonder dat het stoort of chaotisch wordt. Dit intelligente audiosysteem is daardoor geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Uitsluitend A-merk producten

Bij de realisatie van audio oplossingen gebruiken we uitsluitend A-merken, zoals BOSE en Yamaha. Dit om er zeker van te zijn dat het geluid ook na een langere tijd nog even zuiver en professioneel is. Dit geldt voor zowel de luidsprekers, versterkers, signaalprocessoren en bekabeling. Een audio oplossing bestaat dus altijd uit alleen hoogwaardige componenten waar wij 100% achter staan.

Vrijblijvend advies?

Weten wat BIS|Econocom voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van audio? Onze adviseurs staan je graag vrijblijvend te woord.
Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via het formulier rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte