Patch Management

Software Patch Management, voor zekerheid en vertrouwen

Een IT systeem of netwerkomgeving is nooit klaar. Steeds worden nieuwe features ontwikkeld, verbeteringen aangebracht en onvolkomenheden gerepareerd. Dergelijke updates en upgrades worden door fabrikanten en softwareontwikkelaars veelal door middel van patches naar de eindgebruikers verspreid.

Update? Upgrade? Vervanging?

Vaak gaat dat niet automatisch. Daarom realiseren wij samen met jouw IT afdeling een managed omgeving, waarin wij precies zien welke software nog up-to-date is, voor welke software updates of upgrades beschikbaar zijn en welke software aan vervanging toe is. Als wij tegen een aandachts- of verbeterpunt aanlopen, zorgen wij ook voor de oplossing. Afhankelijk van de gemaakte afspraken varieert dit van het instrueren van jullie IT verantwoordelijke(n) tot het autonoom er voor zorgen dat het probleem verholpen wordt.

Up-to-date en veilig, maximale prestaties

Met behulp van onze intelligente Software Patch Management services houd je je software up-to-date en veilig, terwijl je tegelijkertijd de prestaties maximaliseert. Verder weet je altijd waar zich kwetsbare browsers, applicaties en besturingssystemen bevinden, zodat deze snel hersteld kunnen worden om ze daarna automatisch up-to-date te houden. Daarnaast zorgen onze experts ervoor dat de installatie van een patch de werking van andere software zo min mogelijk (negatief) beïnvloedt.

Optimaal functionerende IT-omgeving

Kortom: als je kiest voor de Software Patch Management services van BIS|Econocom, dan kies je voor een altijd up-to-date en optimaal functionerende IT omgeving waarin zekerheid en vertrouwen hand in hand gaan.

Benieuwd naar de voordelen van onze IT Patch Management services voor jouw organisatie?
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 , of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°