Network Operations Center

Managed AV & IT services naar hoger niveau met NOC

DDoS, cybercrime, phishing, ransomware, hacks, virussen, datalekken… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Woorden die 10 jaar geleden amper bestonden, bepalen nu de agenda van iedere IT-manager en komen ook in menig boardroom regelmatig ter sprake. En hoewel de urgentie al een poos gevoeld wordt, wordt deze alleen maar groter.

Veilige IT-infrastructuur van levensbelang

Dit soort bedreigingen zijn schadelijk voor uw productiviteit, winstgevendheid, bescherming van persoonsgegevens etc. Ook omdat ze tot gevolg kunnen hebben dat de audiovisuele oplossingen die in jullie IT-omgeving zijn geïntegreerd, niet (goed) meer functioneren. En dat zijn oplossingen die het primaire proces binnen jouw organisatie bepalen of op zijn minst ondersteunen, zoals videoconferencing, narrowcasting en collaboration.

Stabiel, betrouwbaar en gezond

Kortom: zonder IT en AV komen zo’n beetje alle processen stil te liggen. Daarom is een IT infrastructuur, waarin alle hardware en software goed functioneert, van levensbelang. Iedere medewerker moet zonder vertraging, problemen en frustratie zijn werk kunnen doen. In een veilige omgeving! Bij onze Managed Services heb je kunnen lezen dat je samen met BIS|Econocom zorgt voor een stabiele, betrouwbare en gezonde IT-omgeving; met prima health scores.

Optimaal overzicht: het BIS NOC

Wij verzorgen meerdere IT services, die jou op een breed terrein ontzorgen, zoals IT security, IT patch management en IT monitoring. Stuk-voor-stuk volwassen diensten om jouw systemen veilig en up-to-date te houden én om ze voortdurend in de gaten te houden. Om een optimaal overzicht over al die processen te houden, beschikt BIS|Econocom over een volledig uitgerust NOC; een Network Operations Center waar een team van 6 operators fulltime jouw systemen bewaakt. En dat is een geruststellende gedachte.

Meer weten?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 , of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°