Referenties

Havep verhuist naar nieuw circulair kantoorpand

Na 157 jaar op dezelfde locatie te hebben gewerkt, verhuisde HAVEP naar een gloednieuw, volledig circulair en modulair demontabel kantoorpand, opgebouwd uit gerecyclede en duurzame materialen. Volgens de website architectuur.nl maakt het ontwerp van Paul de Ruiter Architects het Havep pand tot het meest circulaire utiliteitsgebouw van de Benelux. Zonder overdrijven zet Havep de toon voor circulair en toekomstbestendig bouwen.

Van ontwerp tot fysieke ingebruikname

Niet alleen de buitenkant van het nieuwe kantoorpand maar ook het interieur is ontworpen met duurzaamheid als kernwaarde. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van beschikbare, duurzame materialen, met een link naar de industriële oorsprong van Havep. BIS|Econocom heeft het volledige interieur ontworpen en een breed scala, veelzijdige Audiovisuele & IT oplossingen geïntegreerd. Ook hebben onze specialisten het hele traject begeleid; van ontwerp tot fysieke ingebruikname.

Meer dan 10.000 woorden

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. En soms zelfs meer dan tienduizend woorden. Bekijk daarom onderstaande video en laat je verbazen hoe Havep design met functie heeft gecombineerd, met 100% respect voor het milieu.

Heb jij circulaire ambities?

Het was heel bijzonder om betrokken te zijn bij een project waarbij duurzaamheid, interieur en de gebruiker zo’n belangrijke rol spelen. Kies jij ook bewust voor circulariteit en duurzaamheid? Wij zetten onze ervaring ook graag in voor jou!

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte