Touchscreens

Touch displays voor interactie & dynamiek in de vergaderruimte

Naast gewone LCD schermen hebben we ook diverse touch displays, waarmee je brainstormsessies en presentaties interactief maakt. Met een touch display profiteer je van al het goede van een LCD/LED display én van het beste van een interactief whiteboard (digibord).

Een touch display heeft een zeer goede beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrastwaardes, lage eigendomskosten en lange levensduur gecombineerd met inspirerende interactieve mogelijkheden. Onmisbaar voor brainstormsessies, trainingen en presentaties. We leveren touch displays van diverse A-merken en uiteenlopende formaten.

Lesgeven, trainen en vergaderen met een touch display

Touch displays maken lessen dynamischer en dus leuker. Zowel om te geven als om te volgen. Maar ook vergaderen en presenteren met een touch display is efficiënt, inspirerend en indrukwekkend. Denk eens aan de voordelen van het maken van aantekeningen direct op het scherm. Simpel met je vinger of digitale pen! Op dezelfde manier kun je tekst verwerken, gemaakte wijzigingen direct opslaan, e-mailen of printen en/of surfen over het internet.

Zonder enige moeite vlieg je met één vinger de wereld rond via Google Maps, start je een video op YouTube, open je een app of vul je een spreadsheet in. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor jou als gebruiker betekent een touch display interactie, impact, dynamiek, aandacht en beleving!

Touchscreen voor interactieve narrowcasting

Door touch technologie te combineren met narrowcasting wordt een interactief platform gecreëerd met aantrekkelijke mogelijkheden. Denk aan social media integratie, aan een winkelruit die tegelijkertijd fungeert als een interactief display of (3D) routing in gebouwen of het openbaar vervoer.

Toepassingen die zijn gebaseerd op informatie uit databases, die getoond moet worden op een specifiek moment voor een specifieke doelgroep. De basis daarvan is een intelligent digital signage systeem gecombineerd met hoogwaardige touch displays.

Maak je oplossing compleet

  • Montagebeugels voor solide wandbevestiging
  • Verrijdbare onderstellen voor mobiel gebruik
  • Zijborden voor extra schrijfruimte naast je touch display
  • Softwarepakket (ook merk onafhankelijk) afgestemd op je gebruik
  • Trainingen voor effectief gebruik
  • Montage en onderhoud


Gratis advies op maat over touch displays?

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk mogelijk contact met je op.


Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
meer ruimtes