Videowalls

Videowalls: opvallend communiceren in grote(re) ruimtes

Indruk maken? Opvallend communiceren? Aantrekkelijk aandacht vragen? Processen monitoren? Kies voor een videowall. De communicatiekracht is enorm. Niet zo gek, want je moet je best doen om een muur van bijv. 25 schermen over het hoofd te zien.

Daarnaast bieden videowalls de ideale mogelijkheid om meerdere soorten informatie gelijktijdig te laten zien. Je advertentie over alle displays? Geen probleem! Maar het is net zo goed mogelijk om een video weer te geven over een deel van de videowall, foto’s te laten rouleren over een andere gedeelte en camerabeelden en/of andere informatie te laten zien via de resterende displays in de videowall.

Voor iedere situatie de juiste videowall

Wij hebben de apparatuur, technische kennis en installatietechnici in huis om voor jou de juiste videowall te realiseren. Daar zijn verschillende technologieën voor. Een videomuur van meerdere LCD schermen die samen één beeld uitzenden, of een LED wall die is opgebouwd uit modulaire LED tegels.

Videowalls zonder beperkingen in vormen en resoluties

Een LEDwall is een beeldscherm dat opgebouwd is uit meerdere kleinere beeldschermen. Door deze naadloos tegen elkaar aan te plaatsen kunnen video’s en afbeeldingen worden weergegeven op zeer grote oppervlakken zonder dat er naden zichtbaar zijn. Bijzonder aan de videotegels is dat ze onbeperkt kunnen worden samengevoegd waardoor uitzonderlijke vormen en resoluties kunnen ontstaan. Tot nu toe ondenkbare creaties zijn ineens eenvoudig mogelijk. Een videowall die de contouren van een roltrap volgt? Het is allemaal mogelijk. Geen wonder dat wereldwijd talloze architecten, ontwerpers en brand managers videowalls hebben omarmd als de ultieme oplossing voor indoor/outdoor communicatie en digital signage.

Flexibel in het samenstellen en inplannen van content

De technische mogelijkheden omvatten niet alleen een superscherp en helder beeld. Ook de aansturing is heel gemakkelijk. Doordat videowalls ook naadloos te koppelen zijn met allerlei databases kun je via narrowcasting / digital signage allerlei soorten informatie tonen, zoals: video's en visuals, Excel- en PowerPoint-bestanden, webpagina’s, planningen, informatie uit uw gebouwbeheersysteem, etc. . Het inplannen van de presentaties en het afstemmen van de content op de videowall is hierdoor makkelijker dan ooit. Ook het uitbreiden van een videowall is eenvoudig. Wanneer er videotegels bijgeplaatst of weggehaald worden, herkent de processor deze aanpassing en past de content automatisch aan.


Wil je ook een verpletterende indruk achterlaten en je boodschap nog beter afstemmen op publiek en locatie? Wij adviseren je graag vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.


Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Showroom
Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

lees meer
Control Room
Control Room

Control rooms voor het monitoren van uw kritische processen

lees meer
meer ruimtes