videowall

Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

U herkent de uitdagingen vast… Hoe zorg ik dat ik geïnteresseerde kopers in mijn showroom krijg? Wat moet ik doen om ze in de showroom te houden? Wat moet ik in mijn showroom plaatsen om latent aanwezige behoeften aan te wakkeren? Hoe stimuleer en beïnvloed ik het koopproces?

Uw klanten verleiden door de juiste combinatie van audio, video en geur in uw showroom

Allemaal herkenbare vragen. Of u nu autodealer bent, keukens adviseert of luxe zeiljachten verkoopt… u wilt uw klanten triggeren. U wilt ze in uw showroom overtuigen van uw toegevoegde waarde, van de kracht van uw producten. U wilt dat ze kopen. Bij u! En dat kan… door de juiste combinatie van audio, video en geur in uw showroom toe te passen, heeft u alles in huis om uw bezoekers te overtuigen.

Onmiskenbare communicatiekracht in uw showroom met een Videowall

Eén van de mogelijkheden is het inzetten van een videowall. Een videowall valt op, trekt de aandacht en houdt deze vast. Ideaal om in te zetten in uw showroom. De communicatiekracht is enorm. Niet zo verwonderlijk, want je moet je best doen om een muur van 9, 16 of 25 schermen over het hoofd te zien.

av showroom

Zeer gericht audio weergeven met de Soundshower

Of wat denkt u van de mogelijkheid om gericht audio weer te geven bij een bepaald product? De Sound Shower laat uw boodschap (spraak/muziek) horen op een duidelijk aangegeven plaats. En dan ook alleen op die plaats. Op deze plaats is de audio goed verstaanbaar, maar personen in de omgeving horen het niet. De omgeving heeft dus geen last van het geluid.

Beïnvloed de stemming en gedrag van uw bezoekers met geur

Wilt u nog meer impact? Combineer dan prachtige visuals en inspirerende audio met subtiele geurtechnieken. Omdat geur rechtstreeks invloed heeft op de stemming en het gedrag van de bezoeker is het mogelijk een langdurige en positieve associatie te creëren met uw producten.

Vrijblijvend advies over de inrichting van uw showroom

Wilt u uw bezoekers van uw showroom triggeren? Wij denken graag met u mee. Bel BIS 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs staat vrijblijvend voor u klaar.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben voor showrooms? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Gratis advies over Showroom? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Retail
Retail

Met BIS realiseert u dynamische, meetbare & doelgerichte klantcommunicatie

lees meer
meer branches