Discussiesysteem

Raadzaal

Uw raadzaal inrichten voor discussie, debat en digitale verslaglegging

Het delen van informatie met alle belanghebbenden is belangrijk; in alle sectoren maar zeker bij overheden en gemeenten. Debat en discussie zijn belangrijke pijlers van ons politiek bestel; zij vergen vaak intensieve voorbereiding, veel tijd en een lange adem. Het is dan ook heel belangrijk dat u uw raadzaal laat inrichten met de juiste audiovisuele oplossingen om debatten, presentaties en vergaderingen optimaal te ondersteunen.

Discussiesysteem

Een flexibel te gebruiken discussiesysteem in uw raadzaal

Door in uw raadzaal de discussiesystemen van BIS te combineren met beeld- en geluidsweergave realiseert u veel functionaliteit en vrijheid tijdens (raads)vergaderingen, conferenties en seminars. Omdat bijna alle discussiesystemen van BIS kunnen worden uitgebreid met stemfunctionaliteit, zijn de BIS discussieposten ook perfect toepasbaar in een raadzaal waarin (interactief) stemmen belangrijk is. Extra bijzonder zijn onze draadloze IR systemen, waarmee u in uw raadzaal geen last heeft van mogelijke storingen als gevolg van het “vollopen” van de WiFi frequentieband.

raadzaal gemeente

De vergaderingen in uw raadzaal automatisch archiveren

Wilt u de spreker in de raadzaal beeld brengen? Ook dat is geen probleem. Met het automatisch camerasysteem heeft u altijd de juiste spreker op het juiste moment in beeld. Ook het opslaan, archiveren en live of later (on-demand) bekijken van vergaderingen, conferenties en seminars in de raadzaal is mogelijk. Dankzij onze opnameapparatuur kunt u zowel geluid als beelden opslaan, terugkijken en archiveren. Daarnaast is het verspreiden van verslaglegging via internet geen enkel probleem! Bij BIS bent u aan het juiste adres voor complete inrichting van uw raadzaal.

Flexibel te gebruiken raadszaal

Heeft u een raadszaal waar ook andere activiteiten plaatsvinden zoals publieksevenementen, trouwerijen of exposities? Door te kiezen voor o.a. de draadloze discussiesystemen in het BIS assortiment en flexibel te gebruiken beelddragers (zoals een videowall of monitoren op verrijdbare vloerstatieven) profiteert u van alle toegevoegde waarde van audiovisuele apparatuur zonder aan een vaste opstelling vast te zitten. In een handomdraai verandert u uw ruimte van raadzaal naar trouwzaal.

raadzaal met flexibel meubilair

Inrichten raadzaal met BIS interieurarchitecten

Naast de audiovisuele inrichting van uw raadzaal denkt BIS ook graag mee over de totale inrichting. Behalve dat alle audiovisuele apparatuur dan perfect geïntegreerd wordt in uw raadzaal weet u zeker dat bijvoorbeeld alle zichtlijnen in uw raadzaal goed zijn, deverlichting zo afgesteld is dat er geen reflectie optreedt op de beelddragers en de opnames van de domecamera’s niet te donker worden. We denken graag mee over de inrichting van uw raadzaal, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Advies op maat voor uw raadzaal

Wilt u uw raadzaal opnieuw inrichten en zoekt u een partner met ervaring en veel know-how op het gebied van zowel de audiovisuele infrastructuur als het interieur? Neem contact op met BIS, wij adviseren u graag over de (audiovisuele) inrichting van uw raadzaal.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies over Raadzaal? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
meer branches