Referenties

Zorg en innovatie: de perfecte match met Vigo

VIGO staat synoniem voor effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding voor jongeren en volwassenen. Als een integraal onderdeel van de Vigo Groep, streven zij ernaar technologie en nieuwe ideeën te omarmen om continu te vernieuwen en de mensheid beter te dienen.

Voor VIGO en BIS|Econocom was de synergie vanzelfsprekend vanwege de gedeelde normen en waarden. Wij delen onze passie voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, wat resulteert in een naadloze samenwerking om de beste oplossingen te bieden aan cliënten en medewerkers.


Transformatie vergaderruimtes met betrouwbare AV-oplossingen

Recentelijk heeft BIS|Econocom drie vergaderruimtes voorzien van uniforme, betrouwbare AV-oplossingen voor VIGO. Er was een grote behoefte aan uniformiteit in bediening en een betrouwbare werking van apparatuur. BIS|Econocom implementeerde de VisionWall Freestanding Vilt in alle drie de ruimtes. Deze keuze was niet alleen gebaseerd op functionaliteit, maar ook op duurzaamheid en esthetiek.

Uniek meubel van gerecyclede PET-flessen

De VisionWall Freestanding Vilt is een voorbeeld van moderne innovatie en verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit unieke meubel is vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook zorgt voor een warme uitstraling en verbeterde akoestiek in de ruimtes. Bovendien biedt het naadloze integratie met AV-apparatuur, optimale ventilatie en een perfecte esthetische harmonie met het interieur.


Verbeterde infrastructuur en gebruikservaring

De aanpassingen die BIS|Econocom heeft gedaan zijn met groot succes en naar volle tevredenheid van VIGO uitgevoerd. Deze samenwerking heeft niet alleen geleid tot verbeterde technologische infrastructuur, maar heeft ook bijgedragen aan de algehele gebruikservaring en tevredenheid van gebruikers.

Meer informatie?

Kies jij voor duurzaamheid in je kantoor en heb je behoefte aan een uniek AV meubel dat je perfect kunt afstemmen op je huisstijl of op de rest van het interieur? Vraag naar de mogelijkheden.

Bel BIS|Econocom: 0180 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte