Nieuws

Met een adoptievideo weet je zeker dat iedereen jouw oplossingen gebruikt

02-03-2021 11:00

Interactieve vergaderingen, maar ook video meetings, brainstorms en trainingen kunnen niet zonder het gebruik van hardware en bepaalde applicaties. Gelukkig zijn audiovisuele en IT systemen steeds gebruiksvriendelijker en hebben veel werknemers niet zoveel moeite met het gebruiken ervan.

Toch leert de praktijk dat niet iedereen even snel en behendig is in het eigen maken van platformen en het gebruiken van applicaties. Als je deze werknemers niet op de juiste manier begeleidt, voelt het voor hen alsof er een andere manier van werken opgedrongen wordt en ligt frustratie op de loer. Met als negatief side effect dat oplossingen helemaal niet worden gebruikt en er niet het maximale uit de investering wordt gehaald.

Om te zorgen dat iedereen binnen jouw organisatie comfortabel is in het gebruiken van jullie oplossingen voor videoconference, interactief presenteren en effectief vergaderen, maken onze videospecialisten heldere, praktische en to-the-point adoptievideo’s. Deze video’s vormen een hele duidelijke gebruiksaanwijzing van de gerealiseerde oplossing.

We maken korte bite-sized video’s die alle meest voorkomende scenario’s goed uitlichten. Daardoor is het een behapbare instructie waar je visueel precies ziet wat je moet doen. Omdat ieder bedrijf toch weer net een andere inrichting heeft, worden de adoptievideo’s op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Meer informatie

Wil je ook jouw medewerkers beter begeleiden in het werken met nieuw systemen en applicaties? Onze videospecialisten bespreken graag de mogelijkheden.

Bel 0180 - 486 777 of gebruik het contactformulier rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte