Referenties

Milieuvriendelijk vergaderen bij Special Cargo Services

Special Cargo Services biedt alle dienstverlening omtrent het opslaan, het verpakken en vervoeren van gevaarlijke stoffen. Labelen, omgieten, verpakken, ompakken en etiketteren; Special Cargo Services zorgt ervoor dat alle gevaarlijke stoffen verzendklaar gemaakt worden en van A naar B worden vervoerd. Over de weg, over zee, over het spoor en door de lucht.

Milieuvriendelijk én gebruiksvriendelijk vergaderen

De vergaderruimte is ingericht om optimaal te kunnen vergaderen, zowel met deelnemers op locatie als remote. De duurzame in huis ontworpen VisionWall Vilt, gemaakt van gerecycled PET-vilt, biedt ruimte aan een 75 inch display met 4K resolutie en een Polycom Studio videobar. Deze installatie is aangevuld met een ClickShare CX-50, waarmee je niet alleen draadloos content kunt delen, maar ook met één druk op de knop (letterlijk!) videomeetings kunt voeren via de apparatuur in de vergaderruimte. De vergaderruimte en afgesloten kantoorruimte zijn te reserveren via een digitaal room booking systeem, waarmee iedereen altijd inzicht heeft in de beschikbaarheid.

Interieur ademt het industriële karakter

BIS|Econocom heeft de afgelopen jaren al meerdere panden voor SCS ingericht. Bij het ontwerpen van het interieur voor het nieuwe pand in Rotterdam-Europoort stond het industriële karakter centraal. Door op kantoor met verschillende industriële elementen te werken wordt de verbinding en saamhorigheid tussen het kantoor en de werkvloer versterkt. Zo hebben de interior designers een wandvisual ontworpen waar alle facetten van transport van de gevaarlijke stoffen in terugkomen. Deze visual omarmt als het ware het kantoor en komt ook op meerdere kantoren terug.Akoestische elementen brengen rust

Het kantoor op de begane grond is heel open met hoge plafonds en harde materialen. Omdat er hier veel mensen werken hebben we op verschillende manieren aan de plafonds en wanden akoestische elementen ingezet. Ook de foto in het trappenhuis is gedrukt op geluidsabsorberend textiel, ter verbetering van de akoestiek in de hal.

Vrij gevoel voor iedere gebruiker

Op de eerste verdieping is de kantine, afgesloten kantoren en een vergaderruimte gerealiseerd. Om het directe daglicht zoveel mogelijk de ruimte in te laten komen zijn de afgesloten ruimtes van extra hoge glazen wanden voorzien. Aan de 4 meter hoge raampartij hebben we over de hele lengte een hoge koffietafel gesitueerd, om de gebruiker hiervan een vrij gevoel te geven. Alle tafels in de kantine zijn voorzien van stroompunten, zo kan hier ook makkelijk even gewerkt of overlegd worden.

Core business is overal zichtbaar

In de kantine geeft een indrukwekkende wandvisualisatie van de loods van Special Cargo Services het volume en omvang aan waar SCS mee te maken heeft. Door de rand boven de kantoren en vergaderruimte in dezelfde donkere kleur van de loods uit te voeren wordt het gevoel gewekt dat je zo de loods in loopt. Ook de materialen die worden gebruikt bij het verpakken, zoals vaten en karton zijn subtiel verwerkt in het interieur.

Tot slot is het logo aan de buitenzijde van het pand uitgevoerd in lichtbakken, die er voor zorgen dat ook in de avond het logo prominent zichtbaar is. We zijn erg trots op dit prachtige project en hopen dat de medewerkers bij Special Cargo Services nog vele jaren op een fijne manier in het pand zullen werken.

Wij kunnen dit ook voor jou

Wil jij ook werken in een pand waarin omgeving én apparatuur optimaal zijn afgestemd om iedere gebruiker maximaal te ondersteunen?

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte