Nieuws

Optimaal hybride werken met Yealink oplossingen

15-02-2023 10:36

De hybride werken trend zet nog verder door. Samenwerken, zowel op afstand als (deels) fysiek op kantoor, ondersteund door videoconferencing, wordt steeds belangrijker. Bij het (her)inrichten en faciliteren van de “nieuwe” werkplek is het belangrijk de hardware af te stemmen op de gebruiker en het communicatiedoel. Dit is een proces, waar organisaties kritisch naar moeten blijven kijken, zodat medewerkers individueel en in groepsverband maximaal kunnen (blijven) presteren en bijdragen. De efficiency en daarmee de output die medewerkers leveren, wordt mede bepaald door de apparatuur waarmee ze werken en het draagvlak binnen de organisatie.

Hardware die je medewerkers ondersteunt

Yealink biedt een breed portfolio hardware om optimaal te kunnen werken en samenwerken, voor zowel de thuiswerkplek als op kantoor. Dankzij de nauwe samenwerking met Microsoft is Yealink in staat om ontwikkelingen en trends door te vertalen in de hardware. Dit is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en de manier waarop de oplossingen kunnen worden ingezet. Toegang tot gebruiksvriendelijke apparatuur, geschikt voor die specifieke toepassing maakt het medewerkers mogelijk om waar dan ook, de beste prestatie te leveren.

Iedere deelnemer goed in beeld met Yealink videobars

De Yealink videobars bieden een gebruiksvriendelijke oplossing, die van iedere ruimte een hybride vergaderruimte maakt. Met drie modellen kunnen de videobars ingezet worden in huddle spaces, maar ook in grotere vergaderruimtes tot 15 personen. De ingebouwde camera’s in combinatie met AI-technologie zoals autoframing en speakertracking zorgen ervoor dat in elke type ruimte de deelnemers en sprekers goed in beeld worden gebracht.

Bekijk de Yealink videobars in onze webshop.

MeetingBoard: dé alles-in-één videoconference oplossing

Met het Yealink MeetingBoard maak je elke ruimte eenvoudig klaar voor hybride samenwerken. De MeetingBoards zijn letterlijk gemaakt voor het nieuwe samenwerken en zijn geschikt voor persoonlijke ruimtes, huddle rooms en vergader- en trainingsruimtes. Het board biedt een 65 of 86 inch touchscreen, 4k camera, 4+2 stereo speakers en 16 microfoons, voor nog betere dekking in grote ruimtes. De ingebouwde Microsoft Teams en Microsoft Whiteboard applicaties zorgen voor een perfecte ondersteuning van de nieuwe manier van samenwerken.

Bekijk het MeetingBoard in onze webshop.

Headsets met HD-audiokwaliteit voor heldere gesprekken

Het Yealink headset portfolio heeft voor elke type gebruiker en situatie een geschikte headset. Afhankelijk van het UC-platform, het device waar je de headset op aansluit en het gebruik, kies je voor een wired, draadloze of DECT headset. De Yealink Noise Cancellation Technologie filtert achtergrondgeluiden, zodat je je volledig kunt focussen op het gesprek.

Alle Yealink headsets vind je in onze webshop.

Altijd inzicht in beschikbare vergaderruimtes met het Roompanel

Het Yealink Roompanel is een room booking systeem dat naadloos aansluit op de video roomsystemen van Yealink. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de knop een ad hoc vergadering starten. Het Roompanel is een efficiënte aanvulling op het inrichten van een hybride werkomgeving. Werknemers kunnen bij het plannen van een meeting direct een vergaderruimte reserveren. Zo is er altijd een actueel overzicht van de beschikbare vergaderruimtes.

Lees meer over Yealinks Roompanel in onze shop.

Waarom Yealink? Daarom!

  • One-stop-solutions
  • Yealink is de snelst groeiende Teams Rooms Partner
  • Compleet portfolio Microsoft Teams gecertificeerde oplossingen
  • Teams Touchpanels geven direct toegang tot de Teams interface
  • ISO/IEC27001 gecertificeerd
  • Vereenvoudigde one-cable installatie

De Yealink oplossingen zorgen ervoor dat je het maximale uit een online overleg haalt en teams optimaal remote kunnen samenwerken. Kijk voor meer informatie over de Yealink oplossingen in onze shop, bel 0180 486 777 of vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte