Nieuws

BIS treedt toe tot PSNI Global Alliance

01-06-2017 13:39

BIS is sinds 1 juni lid van de PSNI Global Alliance, een wereldwijd netwerk van toonaangevende AV & IT system integrators en service providers. Op verzoek van de PSNI Global Alliance zal BIS deze alliantie in zowel Nederland als België vertegenwoordigen. Het lidmaatschap van PSNI vergroot de mogelijkheden van BIS in het buitenland.

Vis in het water

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, is blij met de toetreding tot de PSNI Global Alliance: “PSNI is een uiterst serieus en alom gerespecteerd netwerk van professionele AV & IT bedrijven, die in hun thuismarkt stuk-voor-stuk boven het maaiveld uitsteken vanwege hun kwaliteit, kennis en toegevoegde waarde, niet in het minst door de breedte en inhoud van hun portfolio oplossingen en services. In dat gezelschap voelen wij ons als een vis in het water. Door binnen het netwerk met gerenommeerde partners samen te werken én kennis te delen, kunnen wij onze internationale klanten nog beter ondersteunen. Dat is goed nieuws. Voor ons, maar zeker voor onze klanten.”

Breed pakket oplossingen en diensten

Het Professional Systems Network International (PSNI) is een wereldwijd netwerk van top AV & IT system integrators en service providers, die werken met de beste fabrikanten en leveranciers in de industrie. Doordat alle deelnemende partijen een breed pakket oplossingen en diensten aanbieden en daarnaast veel investeren in de opleiding en training van hun personeel, wordt de slagkracht van de individuele deelnemers vergroot en krijgen zij de beschikking over een groot aantal (personele) resources, die voldoen aan hoge industriestandaards en beschikken over belangrijke certificeringen.

Meer dan 100 landen

“De toetreding van BIS is belangrijk voor ons netwerk”, zegt John Fuchs, oprichter van PSNI en Director International Development. “Wij zijn volledig gefocust op het selecteren va de juiste partners voor een duurzame en vruchtbare samenwerking, waarmee we een win-win-win situatie willen realiseren voor iedereen, maar vooral voor de eindgebruikers van onze technologie die veel waarde hechten aan kwaliteit en resultaat. Met BIS hebben we opnieuw een stap in die richting gezet. Over drie jaar zal ons netwerk goed vertegenwoordigd zijn in meer dan 100 landen”.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de toetreding van BIS in de PSNI Global Alliance? Stuurt u een e-mail naar info@bis.nl. Kennis maken met BIS, onze oplossingen en mogelijkheden? Bel BIS: 0180 - 486 777 . Wij staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte