High End Beamers

Een high-end beamer voor iedere grote presentatieruimte

Naast projectieoplossingen voor kleine en middelgrote ruimtes levert BIS|Econocom ook een uitgebreid assortiment beamers voor grote ruimtes, zoals auditoria, collegezalen, simulatieruimtes, congreszalen, boardrooms, etc.. Deze ruimtes vragen vaak, gezien hun formaat en andere omgevingsfactoren, om een high-end beamer. Beamers die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

Om de beste kwaliteit in alle omstandigheden te garanderen, heeft BIS|Econocom projectoren van Christie in het assortiment. Deze beamer met extreem hoge lichtopbrengst en dito resoluties zorgt voor een ongeëvenaarde beeldweergave; zelfs bij megaprojecties en in slecht te verduisteren ruimtes. De volledige reeks optionele lenzen maakt deze projector overal inzetbaar.

Projectie

Onze high-end beamers zijn bijvoorbeeld voorzien van een dubbele lamp en werkt in single of dual lampmode. Op deze manier produceren ze een hogere lichtopbrengst of kunnen ze zuiniger en dus milieuvriendelijker projecteren. Het stofverzegelde, filtervrije ontwerp voorkomt dat stof en vuil van invloed zijn op de systeemprestaties, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk afnemen.

Advies over het gebruik van projectie in een grote presentatieruimte? Neem contact op met onze adviseurs. Of bekijk hier het volledige assortiment projectoren.

Beamer kopen? Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs.
Of bestel de beamer van uw voorkeur via de BIS|Econocom Webshop.

Wilt u een beamer huren? Kijk dan bij Event Rental.

Ga terug naar de beamerpagina.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Overtuigend presenteren

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
Kerkzaal
Kerkzaal

De beste oplossingen voor uw kerk en verenigingsgebouw

lees meer
meer ruimtes