Innovation Center

Innovation Centers

De BIS Innovation Centers: ervaar het zelf!

Alle BIS vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar wij u alles wat wij voor u in huis hebben kunnen laten zien. Van “losse” presentatieproducten tot en met uiterst complete audiovisuele oplossingen, waarin beeld, licht, geluid én de ruimte-inrichting volledig op elkaar én op uw behoeften zijn afgestemd.

Maak een afspraak met één van onze specialisten door naar de vestiging van uw voorkeur te bellen of een e-mail te sturen naar info@bis.nl of info@bis.be. De BIS showrooms zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Beleef, Voel, Hoor, Zie, Ervaar… TOUCH EXPERIENCE

De technologische ontwikkelingen gaan snel. De ene innovatie volgt de andere in hoog tempo op. Hoewel touch LCD schermen nog steeds ongekend populair zijn, wil (bijna) iedereen vandaag de dag ook presentaties kunnen geven vanaf zijn smartphone of tablet. BIS brengt de nieuwste technologieën samen in het nieuwe Touch Experience Center in zijn hoofdkantoor in Ridderkerk. Het BIS Touch Experience Center is dé plek voor iedereen die tablets, PC’s, smartphones en laptops draadloos wil aansluiten op een beamer of LCD scherm én die maximaal wil profiteren van de interactieve mogelijkheden van de hedendaagse techniek.

Het BIS Touch Experience Center biedt:

  • Interactief lesgeven en presenteren op SUPERGROOT formaat
  • Grensoverschrijdend samenwerken met synchroniserende digiborden
  • BYOD (bring your own device): eenvoudig presenteren vanaf tablet of smartphone
  • Unified collaboration, samenwerken via snelle videoverbindingen
  • Het nieuwe werken met de BIS VisionLine, meubilair met visie

Collaboration Experience Room


Eén van de meest opzienbare onderdelen is de Collaboration Experience, een ruimte die optimaal is ingericht om te (video)vergaderen. Omdat meerdere componenten bepalend zijn voor de juiste beleving gaat de inrichting van deze ruimte veel verder dan techniek alleen.

Verlichting, meubilair dat het licht reflecteert voor egale belichting van het gezicht, comfortabele en ergonomische stoelen, huisstijl elementen als sfeermaker en eenvoudige bediening van de apparatuur zijn enkele componenten die bijdragen aan de juiste beleving van uw vergaderingen. In de Collaboration Experience Room ziet u al deze componenten perfect op elkaar afgestemd.

U kunt altijd een afspraak maken om in ontspannen sfeer een kijkje te komen nemen. Onze specialisten geven u graag een demonstratie van ons videoconference systeem en vertellen u over de diverse componenten die op de juiste manier samenkomen.

Met eigen ogen zien?

Wilt u zelf eens een kijkje komen nemen? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.


Ga terug naar BIS Corporate.

Gratis advies over Innovation Centers? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

ISE Vlog: Mixed Reality, As-a-service en Outdoor LED

ISE Vlog: Mixed Reality, As-a-service en Outdoor LED

ISE Vlog: Digital Signage trends

ISE Vlog: Digital Signage trends

ISE Vlog: Conferencing, connectiviteit & audio

ISE Vlog: Conferencing, connectiviteit & audio

nieuws