BIS Ridderkerk

Over BIS

Ruimte-inrichting en Audiovisuele & ICT integratie

Vanuit de visie dat technologische intelligentie diep zal doordringen in elke werkomgeving en dat ieder gebouw, iedere werkplek met de gebruikers zal meedenken en hen ondersteunen, adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt BIS gebouwen en ruimtes die zich aanpassen aan de voorkeuren van de gebruikers en/of de gebruikers maximaal ondersteunen bij hun werkzaamheden. Dit doen wij door inrichting, audiovisuele & ICT technologie en gebruik (bricks, bytes & behaviour) centraal te stellen en optimaal op elkaar af te stemmen.

Onze missie: Het creëren van een optimaal ingerichte werkomgeving

Onze missie is om te zorgen voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken. Dit doen wij met een mix van competenties op het gebied van smart buildings en smart offices, ICT & development, audiovisuele oplossingen, collaboration & videoconference, narrowcasting (digital signage) en interieurinrichting; natuurlijk gecombineerd met een doordacht programma services. Daarnaast heeft BIS een naam hoog te houden in event rental en digital productions.

De dienstverlening van BIS richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden presentatie-, informatie- en communicatieruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS werken zo’n 230 mensen in strategisch gespreide vestigingen in de Nederland en België en in satelietvestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Acht kerncompetenties voor complete ontzorging

BIS is onderscheidend in zijn aanpak, kennis en kunde. Onze acht kerncompetenties omvatten de volledige waardeketen van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud én beheer van smart buildings, audiovisuele ruimtes en audiovisuele & ICT infrastructuren. Van consultancy en interieurontwerp tot project management en installatie; en van programmering en engineering tot preventief onderhoud en gebruikerstrainingen. De combinatie van deze competenties, samen met de schaalgrootte, geeft BIS een onderscheidend vermogen én een krachtig profiel.

De keuze van BIS om zijn kennis, kunde en activiteiten in acht kerncompetenties onder te brengen, resulteert in positieve synergie-effecten, de realisatie van de beste oplossingen en het aanbod van alle AV & ICT disciplines onder één dak. De kerncompetenties van BIS zijn:

 • Smart Buildings
  Inrichten van gebouwen met infrastructuur en apparatuur, die onderling informatie uitwisselen en zich aan de behoefte van de gebruikers aanpassen. Wij leveren, integreren en onderhouden geen losse stukjes technologie of deeltechnologie, maar een totaalaanpak van entree tot boardroom. Daarbij gedreven door uw belangen en onze drang naar innovatie.
 • BIS ICT Systemen & Development
  Ontwerp, uitrol, beveiliging, onderhoud en hosting van ICT projecten en ICT infrastructuren. Ultiem beveiligd, professioneel, flexibel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar. Ook de aanleg van complete netwerken en de realisatie van maatwerk development trajecten – zoals de koppeling tussen FMIS en narrowcasting systemen - worden professioneel verzorgd.
 • BIS Audiovisueel
  Leveren van alle denkbare audiovisuele & ICT producten en de realisatie van dynamische audiovisuele & ICT oplossingen (beeld, geluid, bediening) voor vergaderen, presenteren, informeren en (samen) werken. Wij adviseren, realiseren en onderhouden formele, informele en hybride oplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie, in iedere branche.
 • LED Solutions
  Grootformaat oplossingen voor informatieoverdracht binnen gebouwen en voor aantrekkelijke buitencommunicatie. Hoge kwaliteit LED displays en LED walls voor aansprekende weergave van dynamische content. Het volledige traject – incl. ondersteuning bij vergunningaanvragen – wordt verzorgd. Ideaal voor toepassingen in de open lucht of in grote indoorlocaties.
 • BIS Collaboration
  On-premise, cloud en hybride oplossingen om tijd- en plaatsonafhankelijk en visueel te brainstormen, vergaderen en presenteren; natuurlijk met de mogelijkheid om interactief content te delen en te bewerken. Wij realiseren iedere vorm van collaboration, video conference, unified communications en streaming video.
 • BIS Narrowcasting
  Doordachte digital signage concepten waarmee u uw boodschap visualiseert en getarget aan uw publiek aanbiedt. Met onze narrowcasting oplossing (BIS ID) ontsluit en visualiseert u de informatie uit ieder informatiesysteem en database. Dankzij de intelligent ingerichte en gebruikersvriendelijke BIS ID Content Runner (CMS) beheert en bewerkt u remote alle contentstromen.
 • BIS Event Rental
  Het juiste resultaat op de beslissende momenten. Gespecialiseerd in het faciliteren van zakelijke evenementen en bijeenkomsten tot 5.000 mensen. Beeldweergave (projectie, LCD, LED - in alle maten), audio-ondersteuning, licht, interactieve oplossingen, cameraregistratie, webcasting, podiumbouw etc. Eén aanspreekpunt voor maximale ontzorging.
 • BIS Architectuur & Interieur
  Totaalinrichting van uw ruimte, met aandacht voor ontwerp, meubilair, verlichting, vloeren, wanden en plafonds. Onze interieurarchitecten ontwerpen niet alleen prachtige oplossingen, maar creëren een beleving. Uniek element is de BIS VisionLine; een in-huis ontworpen lijn slim vergadermeubilair met AV integratie, kabelmanagement en ventilatie.

BIS Services: ICT, Audiovisueel, Digital Productions en financieel

De service van BIS omvat het gehele traject van ruimte-inrichting en de realisatie en integratie van AV & ICT oplossingen; inclusief trainingen, preventief en correctief onderhoud. Daarnaast heeft BIS een repair center en een customer service & support afdeling, die ook via video, chat en remote (op afstand) service verleent.

Verder levert BIS integraal systeembeheer en zijn wij uw partner voor hosting services. Ook kunt u de productie van uw digital signage content, presentaties, instructievideo’s en bedrijfsfilms met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Tot slot bieden wij flexibele en innovatieve vormen van financiering aan, waarmee u – zonder grote investeringen en zonder afschrijvingen (OPEX) – direct profiteert van technische innovatie binnen uw organisatie.

Ons complete servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies, maar ook extra zekerheid en professionele ondersteuning.

Gespecialiseerde marktteams

BIS heeft gespecialiseerde marktteams, waarvan de teamleden specialistische kennis en ervaring hebben binnen de betreffende doelmarkt. Door de inzet van marktteams zijn onze klanten er zeker van dat ze de meest optimale oplossing voor hun situatie geadviseerd krijgen. Een ander voordeel is dat de BIS marktteams de ontwikkelingen en behoeften die ze in hun markt signaleren terugkoppelen naar onze fabrikanten, die deze informatie gebruiken voor hun R&D-programma’s. Zo worden producten en oplossingen steeds beter op de marktwensen afgestemd.

Certificering en Brancheverenigingen

BIS Nederland is een ISO 9001 én ISO 14001 gecertificeerde organisatie. Daarnaast is BIS VCA** gecertificeerd en zijn wij Certified Microsoft, Cisco, Polycom, StarLeaf, AMX, Crestron, Extron en Siemon Partner. Onze opdrachtgevers zijn als gevolg van onze certificeringen verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsborging, proactief milieubeleid, professionele procedures en processen, die streng worden gecontroleerd door diverse normerende instanties.

certificeringen BIS

BIS & het milieu

Duurzaam ondernemen staat bij BIS hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal. Duurzaamheid raakt steeds verder geïntegreerd in zowel onze bedrijfsvoering, groeistrategie als dagelijkse activiteiten. De ISO 14001 certificering van BIS NL is hier een bevestiging van.

Innovation Centers

Alle BIS vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar bezoekers kunnen zien en ervaren wat wij bedoelen met ruimte-inrichting en complete AV & ICT oplossingen. Een bezoek geeft u een duidelijk beeld van de veelzijdige mogelijkheden, die wij voor u in huis hebben. Complete ruimtes en AV & ICT oplossingen waarbij beeld, licht, geluid en IT-infrastructuur volledig op elkaar én op uw behoeften zijn afgestemd.

BIS vestigingen

BIS is strategisch gevestigd bij belangrijke economische centra in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Ga voor de adressen van onze vestigingen naar onze website. Op afspraak is er in onze vestigingen een specialist van BIS aanwezig om vragen te beantwoorden en om in een persoonlijk gesprek met de klant na te gaan welke mogelijkheden er zijn om aan de bestaande wensen te voldoen.

Bel het hoofdkantoor: 0180 - 486 777 .

Ga terug naar BIS Corporate.

Gratis advies over Over BIS? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

Geslaagde BIS klantendag in het Robeco nieuwbouwpand

Geslaagde BIS klantendag in het Robeco nieuwbouwpand

Econocom krijgt groen licht voor overname BIS Groep

Econocom krijgt groen licht voor overname BIS Groep

BIS Groep wordt overgenomen door Econocom

BIS Groep wordt overgenomen door Econocom

nieuws