Architectuur & Inrichting

Ontwerp en inrichting van ruimtesBeleving! Ook als het gaat om de inrichting van kantoren en ruimtes om te vergaderen en presenteren. Want ook beleving draagt bij aan de effectiviteit van vergaderingen, presentaties, brainstorm sessies en trainingen.

Van vloer tot plafond. Inclusief meubilair en verlichting

Vertrouw voor de totaalinrichting van ruimtes op de interieurarchitecten en specialisten van BIS|Econocom. Van vloer tot plafond. Inclusief AV apparatuur, meubilair en verlichting. Compleet in de sfeer die je wenst en past bij het karakter van de ruimte en de huisstijl van de organisatie.

See what you get. Het ontwerp in 3D en Virtual Reality

Wij presenteren de ontwerpen door middel van 3D visualisaties. Je ziet hierdoor precies wat je mag verwachten en krijgt direct een gevoel bij hoe de ruimte er uit gaat zien. Deze manier van ontwerpen van vergaderruimtes, presentatieruimtes en andere audiovisuele ruimtes is helder, concreet en helpt beslissers bij de besluitvorming. Nog meer beleving? Laat je ruimtes in VR omzetten en je kunt er letterlijk doorheen lopen.

ontwerp van maatwerk meubilair

Audiovisuele & IT oplossingen in harmonie met de ruimte

De Audiovisuele & IT oplossingen worden volledig in het ontwerp betrokken, zodat er een perfecte harmonie ontstaat tussen de (technische) faciliteiten, gebruikerservaring, beleving en de ruimte zelf. Doordat dit vooraf tot in details wordt uitgedacht kom je niet voor verrassingen te staan en hoeven we tijdens de realisatie geen concessies te doen.

Onze interieurarchitecten ontwerpen ook graag voor jou

Wil je weten wat onze interieurarchitecten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of hulp bij het vormgeven van ruimtes of zelfs hele gebouwen/verdiepingen?

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in voor advies.

Meer over Architectuur & Inrichting

Gratis advies over Architectuur & Inrichting? Vraag het een expert:

Nicoline van Egmond

Nicoline van Egmond is Interior Architect bij BIS|Econocom, zij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat