visionwall display tv

VisionWall

VisionWall: Schitterende integratie van uw flatpanel display(s)

BIS staat erom bekend dat wij in staat zijn uw audiovisuele oplossingen écht onderdeel te maken van uw interieur. Audiovisuele integratie in optima forma. Voor veel producten gebeurt dat via liftsystemen, inbouwdozen, koven etc., maar voor flatpanel displays hebben wij de BIS VisionWall ontworpen; een bijzonder fraaie en op maat gemaakte “voorzetwand” waarmee u uw flatscreen display(s) naadloos in uw interieur integreert. Tevens biedt de VisionWall Dual ruimte aan maar liefst twee displays tot wel 82" en de VisionWall XL aan vier displays. U kunt de VisionWall ook laten realiseren als onderdeel van een van de BIS concepten: Present & Meet Functional, Present & Meet Advanced en Telepresence & Conference Functional.

Overigens is het met de BIS VisionWall niet alleen mogelijk om uw LCD of LED scherm op een mooie manier in uw ruimte(s) te integreren... Naast het voordeel dat eventuele kabelgoten en/of 230-volt voorzieningen door de VisionWall aan het zicht worden onttrokken, kan uw overige apparatuur - zoals uw videoconference systeem, blu-ray speler, vaste PC en/of audio versterker - op basis van 19-inch montage onzichtbaar en diefstalvertragend geplaatst worden. A wall with vision!

De uitvoering c.q. afwerking van de BIS VisionWall bepaalt u; eventueel in overleg met een van onze interieurarchitecten. Gaat u voor een gespoten kleur naar keuze (hoogglans, zijdeglans of mat)? Of wilt u de VisionWall laten bekleden met een HPL, melamine of hout fineer? Wat u ook kiest, u heeft de mogelijkheid de VisionWall te positioneren als eyecatcher, deze op te laten gaan in uw interieur of uw corporate identity ermee te versterken. Presenting your vision!

WelcomeWall en InformationWall

Op basis van toepassing heeft BIS twee varianten op de VisionWall ontworpen.

De naam van de BIS WelcomeWall zegt alles: verwelkom uw bezoekers in uw entree, wachtkamer en/of ontvangstruimte op een bijzondere, professionele en aantrekkelijke manier met een prachtig LCD of LED display in een fraaie voorzetwand. Het is resultaat verbluffend. Te meer omdat u de WelcomeWall kan voorzien van uw eigen branding of andere visualisatie. Omdat ook de BIS oplossing voor digital signage (BIS ID) in de WelcomeWall is geïntegreerd, kunt u uw (commerciële) boodschap op uw WelcomeWall visualiseren en getarget aan uw publiek aanbieden. Uw boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast. Uw bezoekers zullen zich zeer welkom voelen.

Bent u op zoek naar de ultieme informatiezuil? Die vindt u in de BIS InformationWall. De stijlvolle InformationWall is bij uitstek geschikt om medewerkers en bezoekers van aantrekkelijke informatie te voorzien. Dankzij het fraaie uiterlijk van de InformationWall en doordat hij geheel vrijstaand geplaatst kan worden, creëert u een aansprekend Point-of-Info, die uitnodigt om de informatie te bekijken. De mogelijkheid om de InformationWall te combineren met BIS ID voor digital signage, de zuil van uw branding te voorzien, een touch display te integreren en het beeldscherm rechtopstaand te plaatsen, maken het plaatje meer dan compleet.

Ga terug naar de BIS VisionLine.

Gratis advies over VisionWall? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes