Discussiesystemen

Discussiesystemen met geïntegreerd touch LCD scherm

Herkent u de moeite die het soms kost om een vergadering in goede banen te leiden? Ontbreekt het aan een goede verstaanbaarheid van degene die het woord voert? Is er een taalprobleem? Missen de deelnemers de nodige vergaderdiscipline waardoor iedereen door elkaar spreekt? Zijn ze moeilijk tot de orde te roepen? Dan heeft BIS|Econocom dé oplossing voor u.

Zowel draadloze als draadgebonden conferencesystemen

De geavanceerde discussiesystemen in het assortiment van BIS|Econocom zorgen voor optimale verstaanbaarheid. BIS|Econocom levert zowel draadloze als draadgebonden conference- en discussiesystemen, inclusief software om relevante data te verzamelen en te tonen, zoals informatie over deelnemers, agenda, spreekvolgorde en stemuitslagen. BIS|Econocom heeft zelfs discussiesystemen met een ingebouwd touch scherm in de discussiepost, waarmee u de beschikbare informatie met een simpele vinger touch inzichtelijk maakt.

Meningen peilen, stemmen, examineren

Dankzij onze multifunctionele, draadloze stemsystemen, die zowel gepersonaliseerd als anoniem gebruikt kunnen worden, worden de resultaten van stemmingen direct op het touch screen en via de centrale projectie zichtbaar gemaakt. Binnen enkele seconden zijn de resultaten klaar om gepresenteerd te worden. U kunt er ook voor kiezen de resultaten te exporteren naar een rapportageprogramma voor verdere analyse.

Alt tekst

Discussiesystemen met bijzondere eigenschappen

BIS|Econocom levert ook discussiesystemen met de unieke eigenschap dat er geen verschil bestaat tussen deelnemerspost en voorzitterspost, zodat één uniform apparaat voor beide posten kan worden gebruikt. De bijzonder geavanceerde anti-afluister technologie in de discussiesystemen van BIS|Econocom zorgt ervoor dat het afluisteren van conferenties, discussies, vergaderingen etc. onmogelijk wordt gemaakt. Aanvullend geldt dat BIS|Econocom discussiesystemen heeft, die beschikken over alle benodigde functies om een professionele simultaanvertaling te realiseren. Doordat sommige van onze discussiesystemen via gewone en voordelige Cat5/Cat6 bekabeling aan de centrale stuureenheid zijn verbonden, blijft de investering voor u relatief laag.

Uw discussiesysteem gekoppeld aan uw andere vergaderfaciliteiten

Een professioneel discussiesysteem is nog maar het begin. Een ruimte krijgt pas echt vorm als het systeem is gekoppeld aan andere vergaderfaciliteiten, zoals een cameravolgsysteem, beelddragers, aanvullende geluidsversterking en een centraal bedieningspaneel. U realiseert een optimaal communicatiesysteem, dat uitblinkt in gemak en mogelijkheden. Precies wat gebruikers vandaag de dag verwachten. De persoonlijke deelnemerspas, die in de post kan worden gestoken, sluit hier op aan. Geheel automatisch worden de voorkeursinstellingen van iedere deelnemer geladen.

Bekijk online het assortiment discussiesystemen.

Gratis advies over discussie- en conferencesystemen

Wilt u vrijblijvend advies over gebruik van een conference systeem binnen uw organisatie? Onze adviseurs staan voor u klaar.
Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of neem contact op via shet contactformulier rechtsboven.

Ga terug naar Audiovisueel.

Gratis advies over Discussiesystemen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
meer branches