Cisco Webex Board

Cisco Webex Board: slimmer samenwerken in teams

Het Webex Board is een Cloud gebaseerde collaboration-oplossing met touch-interface van Cisco. Maar wat biedt het Cisco Webex Board allemaal? En hoe zorgt de combinatie van Webex Teams en het Webex Board ervoor dat je team nog efficiënter en productiever wordt?

Moeiteloos synchroon (samen)werken

Cisco is van mening dat collaboration eenvoudig moet zijn en dat de technologie geen belemmering mag vormen om samen te werken. Daarom vermindert Cisco Webex de stress van het switchen tussen verschillende tools en maakt het moeiteloos synchroon werken in een team eenvoudig. Cisco Webex is cloud gebaseerd en combineert chat, videogesprekken, vergaderingen en het delen van bestanden in één pakket, met gebruiksvriendelijke apps voor computers en mobiele telefoons. Dankzij Cisco Webex krijg je samen meer gedaan; waar ter wereld je teamleden zich ook bevinden.

Cisco Webex Board, de volgende stap

Tijdens vergaderingen komen teams met geweldige ideeën en worden grootse plannen gemaakt. Juist daarom wil Cisco met het Webex-platform vergaderingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken. Cisco Webex Board is een teamtablet van 55 inch, 70 inch of 85 inch waarmee je digitaal kunt vergaderen, presentaties geven en als whiteboard kunt gebruiken.

De tablet bevindt zich in fysieke vergaderruimtes, maar is volledig geïntegreerd met de Cisco Webex-service. Zo kun je bijvoorbeeld alle bestanden die via Webex Teams zijn gedeeld, eenvoudig openen op het Webex Board en met elkaar aan werken. Fysiek of virtueel met een levensecht beeld dankzij de 4K camera via een videoverbinding. Van de ideeën die je op het whiteboard hebt genoteerd, wordt automatisch een snapshot opgeslagen in Webex, zodat niemand in het team deze na afloop van een vergadering hoeft te missen.

Meer informatie over Cisco Webex en Webex Board? Neem contact op met BIS|Econocom.
Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Cisco Webex Board? Vraag het een expert:

Jeroen Rens

Jeroen Rens is Sales Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws