Microsoft Surface Hub 2S

Strakke opvolger met nog betere functionaliteit

De Hub 2S volgt de Surface Hub op en heeft een 50"-lcd met 4K+ resolutie en een beeldverhouding van 3:2. Input op het scherm verloopt via spraakcommando's, het touchscreen of een stylus. Voor spraakcommando's en videoconference heeft de 2S acht microfoons en twee speakers. Op de bovenkant staat een 4k-camera.

Het scherm draait op een Intel Core i5-processor van de achtste generatie en beschikt over 8GB aan ddr4-geheugen en 128GB opslag via een ssd. Het apparaat weegt 28kg en is 74x110x7,6cm groot. De 2S heeft vier usb-c-poorten, een usb-a-poort en aansluitingen voor ethernet, hdmi en mini-displayport. De apart geleverde standaard heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, terwijl een optionele accu ervoor moet zorgen dat de 2S twee uur kan functioneren zonder stopcontact in de buurt. Er komt ook een 80"-variant met 16:9-beeldverhouding, maar daar zijn geen details van bekend.

Geïntegreerde manier van samenwerken

Microsoft Surface Hub 2 onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid.

Vraag een gratis demo aan!

Meer weten over de Microsoft Surface Hub 2S of meer informatie over Collaboration tools in het algemeen?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 .


Ga terug naar de Collaboration displays.