tolkcabines

Conference & Vertaalsystemen

Conference systems: leidt uw discussies, debatten en vertalingen in perfecte banen

U organiseert een seminar, congres of presentatie met verschillende sprekers en publiek? De BIS digitale conferencesystemen bieden uitkomst. Het volledig digitale systeem biedt dankzij zijn innovatieve technologie de beste technische mogelijkheden voor de voorzitter, afgevaardigde en tolk om te spreken, te luisteren, te stemmen en te begrijpen. Ongeacht het land van herkomst. De deelnemers blijven volledig betrokken bij de bespreking. Uw evenement wordt in perfecte banen geleid en boekt maximaal resultaat. Natuurlijk zorgen wij voor de installatie en demontage.

Advies op maat voor een conference system voor uw evenement?

Het inzetten van een conference of vertaalsysteem tijdens een evenement is altijd een maatwerk oplossing. We adviseren u graag over het inzetten van een conference of vertaalsysteem voor uw situatie en maken hiervoor vrijblijvend een offerte op maat. Neem contact op via het contactformulier rechtsboven of chat direct met één van onze medewerkers.


Event Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met verhuur voor evenementen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Event Concepts
Event Concepts

De Event Rental Concepts omvatten drie concepten, die bestaan uit veelgevraagde en beproefde oplossingen: BIS Celebrate houdt de verzorging van grootbeeldpresentatie, audio- en spraakversterking, podium, (sta)tafels en stoelen in. Met BIS Meeting krijgt u presentatie- en audio-ondersteuning, audio- en beeldopname, optioneel discussiesysteem en live videoconferencing. BIS No Travel is de verzorging van presentatie- en audio-ondersteuning, webcasting, audio- en beeldopname en podium. Voor iedereen en ieder evenement, heeft BIS een passend concept.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ga terug naar Beeld & Geluid.

Gratis advies over Conference & Vertaalsystemen? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Arno Nooteboom op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route