Digitale producties

Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt

Een professioneel verzorgde presentatie, een schitterend gemonteerde bedrijfsvideo of een perfect geïllustreerde instructiefilm zorgen absoluut voor impact. Uw boodschap komt over bij uw publiek en u kunt er zeker van zijn dat deze bij hen blijft hangen.

Uw partner voor de ontwikkeling en productie van uw multimedia presentatie

Wilt u tijdens uw seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst écht goed voor de dag komen? Dan is BIS Creative uw partner voor de ontwikkeling en productie van uw multimedia presentatie. Wij verzorgen voor u uw PowerPoint Presentaties, Flash presentaties, streaming video, 2D en 3D animaties etc. BIS Event Rental verzorgt in samenwerking met BIS Creative ook uw twitterfontein tijdens uw evenement. Innovatief, interactief en gewoon leuk.

Van scripting, opname en montage tot en met de mastering op tape, CD-ROM of DVD

BIS verzorgt niet alleen de registratie, opname en bewerking van bijeenkomsten of andere tijdelijke evenementen, u kunt ook bij ons terecht voor de productie en verzorging van videomateriaal. BIS verzorgt het volledige traject van scripting, opname en montage tot en met de mastering op tape, CD-ROM of DVD.

Zorg dat uw boodschap over komt bij uw publiek

Kortom: Met een digitale productie zet u uzelf, uw boodschap of uw bedrijf op de kaart. Een professioneel verzorgde presentatie, een schitterende bedrijfsfilm of de perfect functionele app zorgen absoluut voor impact. Uw boodschap komt over bij uw publiek en u kunt er zeker van zijn dat deze bij hen blijft hangen. Ook gedurende een langere periode.

Meer over Digitale producties

Gratis advies over Digitale producties? Vraag het een expert:

John Klein

John Klein is Account Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel John Klein op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

KLM
KLM

Realisatie van oplossingen voor efficient samenwerken, vergaderen en presenteren

lees meer
meer referenties